Jakprints – Egy új ruházati nyomtató haver, valamint az együttműködő

Buddiak vagyunk, és együtt dolgozunk a Jakprints -szel. Tetszik nekünk, amit ezek a srácok tesznek, és átadtuk a stílusunkat, hogy ruhára nyomtassuk őket. Ha alaposan megvizsgálja, látni fogja, hogy a legfrissebb innovációjuk van a terepen, és lehetetlen, hogy ne csak ősz, mint amit csinálnak. Tudod, szeretjük, ha a stílusunk további minőséget nyomtat, mivel a stílus számít, azonban a nyomtatás is számít.
A Jakprints Inc. felhívta a figyelmünket, és nemcsak a figyelmünket, mivel a többi Palls, Gomedia szintén együtt dolgoznak a Jakprints -szel, és ez nem az egyetlen példa, amelyet érdemes megemlíteni.
Mit mondjunk az új munkatársunkról? Nos, ezt kijelentjük: A Jakprints a testreszabott színes egyenlegre összpontosít, a nyomtatás, a ruházat nyomtatása és a matrica előállítása 25 éves tapasztalattal. Azt állítják, hogy kijelentjük, mindenki kijelenti.
Tehát, ha az USA-ban vagy onnan tartózkodik, és valaha is szeretné kinyomtatni az egyik stílusunkat, és további minőséget akar, akkor teljesen nézze meg, mit tudsz befejezni ezek az emberek a pólóval!
JakprintsjackPrints

És itt van egy példa a Jackprints Inc, valamint a Tshirt Factory fantasztikus partnerségére:
Póló és jakprints
0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post