PatternReview megmenti a seggemet

, mint ezzel a szoknyával (Vogue 1247) egy darabig hátra, mert zseb!

(Figyelmen kívül hagyja a floppy blúzt. Mi a gigantikus floppy aszimmetrikus t-póló? )

Ez a minta könnyedén, gyors, és a legjobb az összes, zseb! Tehát megtettem, amit mindenki meg kell tennie, mielőtt új mintát készítene, valamint megvizsgálja a Patternreviewie-t, hogy megnézze, hogy más emberek milyenek róla.

És annyira örülök, hogy megtettem, mivel az általános konszenzus öt hüvelykkel meghosszabbította a szoknyát. Igen. Öt hüvelyk. Ha nem ellenőriztem, akkor valószínűleg nem figyelnék meg pontosan, hogy mennyire rövid, hogy a szoknya volt, és akkor aztán Mister Evans dobott volna ki a Junior Magas táncból, amit nem használtam volna a szoknyát. Plusz ott volt számos ajánlást hagyni a deréköv, valamint csak a felszínre a hátához egy Petersham szalaggal foglalkozó (ami az, amit végül csinál).

Vannak nagyszerű fantasztikus dolgok erre a szoknyáról, azt értem, a zsebek mellett. Egy óra alatt kevesebb, mint egy óra, beleértve (gép) hemming. Emellett alig bármilyen típusú anyagot igényel. Úgy gondolom, hogy kevesebb, mint 1,5 pázsit volt ennek a zöld-overyed denimnek.

Egy kicsit finom, topstitkot tettem a hátán, amit nem hiszem, hogy itt láthatod:

És itt van a zsebek sokkal jobb megjelenése (ez egy indexkártya):

Az új hosszabb hosszúsággal csak a térdre üt. Amellett, hogy valóban kényelmes. Remélem (egy bizonyos ponton a távoli jövőben), hogy egy pár sokkal többet tegyen a vízszintes varratok (csővezeték, talán colorblocking? Van néhány rózsaszín szatén, amit jeleztem, hogy átfedjék néhányat erőszakosan sárga csipke, és ez hihetetlen minta lenne …)

De a legelső ember is beszélve, hogy egy vízszintes varrás a csípője, esetleg elképzelhető, hogy nézel ki, valamivel szélesebb lesz átütő Bronx tapsol a megjegyzéseket. C’mon, online egy kicsit! Nem mindig aggódhat a csípőszélesség szélességével kapcsolatban, gyakran aggodalomra adod, hogy hol kell elhelyezni a költségvetést és mobiltelefonját! Vagy arról, hogy miért mindenki 30 év alatti tűnik, hogy csak viselni egy rövid szűk szoknya, egy hatalmas floppy blúz, valamint négy hüvelyk meztelen színű platform szivattyúk! Aggódása miatt szélesebb leesett az aggódom, hogy régen felsorolta. (De zombik még mindig a listámban vannak. Ó, igen, ezek a bosszantó zombik …)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Útmutató: hogy egy három-panel szoknya van pocketsFebruary 18, 2007
A folyamatban lévő munka: szürke Ruffle Dressjune 2, 2008
Amelyben én a kora 37 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post