A Designhill, a világ legnagyobb az internetes grafikai stílusú piacon

Bemutatja a Portfolio -t a Designhill -en
Mindkét grafikus, mind a munkáltatók folyamatosan keresnek megbízható forrást vállalkozásaik számára. A művészek inkább a szabadúszóra összpontosítanak, míg a munkáltatók praktikusabbak a kompenzáció bérbeadására. Ennek óta sok ilyen piac, amely összekapcsolja a két ünnepséget az évek során.
A legjobban strukturált, jól szervezett helyszínek, mint például a szabadúszó, a Gumroad vagy a Designhill, a legfontosabb választások.
Különösen a Designhillnek az égbolt népszerűsége volt. Röviden: a webhely az egyik legnagyobb az internetes stílusú piacon. Összekapcsolja a tervezőket, akik grafikát, logótervezést, szalaghirdetést, csomagolási tervezést, terméktervezést, webstílusot és sok más művet készítenek az ügyfelekkel. Az ügyfeleket viszont üdvözlik a szakemberek széles körében, ahol kiválaszthatják, és választhatják meg az egy együttműködést.
2014 -ben vezette be, amely nem olyan régen. Ezért állítottam, hogy gyorsan létrehozott a mai platformon. Az alapítók, Rahul Aggarwal és Varun Aggarwal elégedettek voltak a kiváló visszajelzésekkel. Így szintén megnyitották a leányvállalatokat, valamint az irodát Delaware -ben, az Egyesült Államokban.
Az árazást, valamint a GYIK -t az odaadó részben részletezik, hogy megértsék, mire számíthat. A DesignHill jelentős, és átfogó kötegeket kínál mind a tervezők, mind a munkáltatók számára. Úgy tűnik, hogy lefedi a stílusipar összes elemét, függetlenül attól, hogy a csapatban játszik. Ahogy akár egy speciális ajánlatot is kaphat, amely hamarosan lejár. A kód aktiválásához kattintson a honlap tetején található szalaghirdetésre. Ez 100 dollárt fog megtakarítani (100 dolláros energiafrissítés).
Mielőtt csatlakozik, megvizsgálhatja az odaítélt stílusokat, és elképzelheti a minőségi szintet.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post