Emléknap értékesítése: RedBBUBBLE, Fonalas, Designbyhumans

Emléknap eladások
Az Egyesült Államokban ünnepelt emléknap hétvége, hogy tisztelje mindazokat, akik életüket vesztették, a hadseregben szolgálva. Milyen remek alkalom a Memorial Day eladására! Tehát a kedvencem, az amerikai alapú webhelyeim, különösen a RedBubble, a Threadless, valamint a Designbyhumans kiszámíthatóan bevezetett néhány korlátozott időtartamot a grafikus póló rajongó számára. Ha egy vagy, akkor nehéz lesz választani, hogy mit kell tenni. Ugyanakkor itt vagyunk itt, hogy segítsünk, tehát vegyük őket egyenként:
A Therasless az összes módszert megtette, és nemcsak a 12 dollár pólók promóciós költségét biztosította nekünk, ugyanakkor vannak diszkontráták a kiegészítőkre, a háztartásokra, valamint bármi másra is! Mind a 40% kedvezmény, egy kis kivétellel – művészboltok.
Az eladás május 26 -án ér véget, CST.
A Threadless House GoodshoLsless hozzáférés nélküli hozzáférés nélküli áhítatlan Appareldesignbyhumans speciális kódot szállít a helyszínen 15% -os Sale15 számára, valamint ugyanúgy, ha ingyenes a világ minden tájáról:
A Humanslast tervezése, de nem utolsósorban, a RedBubble csatlakozik az ünnepséghez, és mindannyian meghívtak! Csak használja ki a speciális, nem olyan trükkkódot, hogy a cucctowear 25% -ot kapjon az összes ruházaton:
Redbuborék
0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post