Loui Jover Ink Artist

Loui Jover illusztrátor és tinta művész
Mindannyian úgy érezzük magunkat, mint a művészek, sokkal többé -kevésbé, néhányunk átfogja a „Művész” címet, néhányunk örömmel örül a művészetnek, és néhányan nem értjük a művészetet. Az az ember, akit szeretnék bemutatni, egyfajta művész. Tényleg magában foglalja a művészetet, és sikerül néhány látványos műalkotást készíteni alacsony erőforrásokkal.
Loui Joverről beszélek, egy ausztrál művészről, aki más módot választott a szemléltetéshez. Tintával és papírral dolgozik. Könnyen néz ki eddig, igaz? Nos, Loui különlegessé teszi az, hogy illusztrációit a régi, nagyon régi papírról készíti, amelyet a használt könyvekből gyűjtöttek. Összerakja őket, hogy nagyobb lapokat készítsen, ahol rajzolhat.
Soha nem gondoltam, hogy a tinta olyan félelmetesnek tűnhet a kopott papíron, de az, hogy azt mondta, hogy a „tinta” az életvére lett. Lásd Loui Jover teljes portfólióját itt.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ha valódiHa valódi

, péntek, mindenki, valamint megérti, hogy ez mit jelent. Igen, csak egy sokkal több nap, mint egy tipikus ember. De egy olyan megjelenéssel, mint ez a bit szürkeárnyalatos színblokk szám,