A Terry’s Designs rajongója

A Terry Fan sokoldalú keze újabb okot adott nekünk, hogy csodálkozzunk az alternatív univerzumokon, amelyeket a tehetségek szültek. Ez az amerikai született illusztrátor a kanadai „A képzelet Egyetemen” (az Ontario Művészeti és Tervezési Főiskola) tanult, ahol most lakik. A mágiát tintával és grafitával révén adja meg, miközben ötleteit a Photoshop -ban színezi.
Terry Fan Works!
A Nature Reignblossom Birdhis művei sokféle perspektívát tükröznek, amelyek képesek alkalmazkodni számos területen: sikeresen készít pólókra, gyermekek könyveinek rajzaira, grafikus regényekre, és a testvéreivel együttműködve is forgatókönyveket készít. Ő a koncepciók könyörtelen kaleidoszkópja.
A Losthe nagyszámú webhelyen szerepel, amelyek tehetséges és elkötelezett művészként részesítik előnyben. A Therasless nyomtatott 12 terveit, és érdekes interjút készítenek a testvérével, Eric-rel, az úgynevezett „Őszi kaméleonokkal”- a pólók tervezésével. A tehetség családi vonás és közös alap, úgy tűnik (anyja harpista, apja a filozófia professzora, nővére filmkészítő stb.); Együtt jártak egyetemre, és beismerik, hogy erősen befolyásolják egymást. Kapcsolatuk testvére aspektusa megkönnyíti a számos projekt kommunikációját és együttműködését. Ennek eredményeként tehetségeik meglehetősen hasonló módon épülnek fel:
Őszi Chameleonsbesides a nagy inspirációs forrást, amelyet a szál nélküli online tervek képviselnek Terry számára, elsősorban a művészhez visszatérő visszajelzések miatt – Néhány minta a partnerség útján is elérhető az online galériákon.
A Cloud Watching Cameleons a Threadlesshe -en online terveket is tartalmaz a DesignByhumans -ban és az antiklotákban; Ami az ügyfeleket illeti, a Urban Outfitters -szel, Pelle Pelle -vel, Grant Lee Buffalo -val tiltakozik a hős zenekarral, csak néhányat említve. Most ez egy önéletrajz! És ha még mindig nem meggyőzte téged, nem tudom, mi lesz.
A „Tiltakozás a hős” számára a Bandhis pólójának kialakítását az amerikai komédia sitcom közösségében is szerepelték:
Terry rajongói póló Danny Pudiin színészen Az összes munkája mindig észreveheti a klasszikus keleti elemeket, amelyek emlékeztetik őt (és minket) tajvani gyökereire. Tisztelettel ad családja azon törekvéseit, hogy kövesse az álomot, miközben küzd, hogy elhagyja a hagyományt. A „Journey to the West” mögött meghúzódó ötlet egy ilyen példa.
Utazás a Westpreailing Dragon Windsthe the Topiary -hez!

1/5 (1 áttekintés)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Alkalmi péntekAlkalmi péntek

Jeans: Genetikai farmer | Pulóver: ALC | Kabát: Ingyenes emberek | Öv: Vintage (itt nagyon hasonló) | Cipő: Ralph Lauren (hasonlóan itt és itt) | Fülbevalók: Baublebar (szintén szeretik ezeket)