Szerkesztői válogatások: A legdivatosabb téli szezonban a legjobban vásárolhat

mindannyian szeretjük a hideg időjárási ruhákat. Flamengo Mez Sálak, téli szezon kabátok, csizma és valami a téli szezonról, amely valóban vonzó ránk.

caroline_hu
A téli szezon minden kétsége ellenére valójában nem láthatjuk, hogy hamarosan bárhová mozogunk, mind a négy évszak nélkül. Az új év hamarosan megjelenik!

Nincs jobb érzés, mint a legfelsõbb szórakozás, amit nem kaphat meg más évszakban. És néhányunkat megszállottja lehet a hosszú kabátok és más téli szezonban. Amikor ez a mindennapi viseletre vonatkozik, bárki számára, aki szereti divatosnak lenni, amikor a téli szezon jön, akkor a téli szezonos ruhadarabokat választjuk, amelyek stílusosak és mindig változnak az előző évhez képest.

Szerkesztői válogatások: A legdivatosabb téli szezonban a legjobban vásárolható a legjobban vásárolni
Manapság azonban a nők hosszú téli szezonos kabátjainak tendenciája, amelyet lényegében mindig figyelünk, hogy túléljük a következő néhány évszakot, és a jövőben sokoldalúak legyenek. És a 2021 -es téli szezon trendjében sokat tudunk, amelyekből a kabátstílusok uralják a téli szezonot. Észrevettünk néhány apró változást a tavalyi évhez képest: a teve kabát és a bőr blézer még mindig olyan jelen és trend, mint valaha.

Szeretjük a kedvenc üzletünk, a Berrylook legjobb kollekcióit, és megpróbáljuk kitölteni a szekrényünket a téli szezon felsőruházatával, amely túlmutat a trendcikluson, szinte bármit is jól megy, és egyenesen meleg. Árok- és bőrkabát -gyűjteményük a kívánságlistánk tetején található.

Korlátlan stílusok és rengeteg lehetőség van az összes téli szezonbeli hangulat létrehozásához, amelyre szükségünk van a téli szezon napján. És utoljára, de nem utolsósorban, a puffoló dzsekiknek és más gyűjteményeknek számos lehetősége és stílus közül választhat.

burcubloyd
A nagyszerű dolog mindegyikben az, hogy tökéletesen keverednek a kedvenc szekrény alapjainkkal, mint például a farmer, a csizma és a pulóverek. A legjobb választás elengedhetetlen az időjárás túléléséhez, függetlenül az éghajlaton.

Lásd még

Divat, üzlet és stílus
Hogyan válasszuk ki a legjobb formaruhát a Valentin -dátumhoz

Az alábbiakban néhány érdekes tendenciát talál a női Club Tijuana Mez ruházat online ruházatából, köztük a divatos felsőruházat, mint a kedvenc divatblogosok kedvenc válogatott és könnyű téli stílusa. A vizuális inspiráció mellett az egyéni vásárlási javaslatokat is elérhető a Berrylook legjobban.

Összeállítottuk a legdivatosabb téli szezonban, hogy a legjobban vásárolhassunk, és örömmel oszthatjuk meg őket veled is. A legjobb téli szezonkabát vásárlása eláraszthatja a piacon sok dzsekikkel, ezért engedje meg, hogy szűkítsük a keresést.

Kateehutchins
Őszi/téli vintage kockás kabát | Vásároljon itt
Kary_ti
Kapucnis prémes gallér öv szokásos kabátja | Vásároljon itt
dzsihoonkm
Őszi/téli Manchester United Mez stílusos gyapjúkabát | Vásároljon itt
ItsemilyJames
Hosszú gyapjúkabát | Vásároljon itt
BRIA.JO
Bőrkabát hosszú kabát | Vásároljon itt
kötélen
Új meleg divat többszínű Serape gallér kabátja | Vásároljon itt
Houndstooth gyapjúkabát | Vásároljon itt
Őszi/téli divat hosszú kabát | Vásároljon itt
Alkalmi laza kockás gyapjú kardigán kabát | Vásároljon itt
Középhosszú PU árokkabát | Vásároljon itt
Őszi/téli karcsú, szőrme gallér pamutkabát | Vásároljon itt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post