Hírességek dzsekik stílusa dekódolt: Ki használta azt, hogy hogyan, nézd meg a pillantást!

Követeljük a divat -átalakulást, amelyet ez a monszun és az esés is felmerült a csillagkabátokról való beszélgetés. Előre lehet rugni az egyszerűen rétegezhető bombázó stílusú dzsekikkel, amelyek bármilyen zavar nélkül használhatók, vagy esetleg kifinomult nyári kabát nélkül, azonban nézzük meg, hogy pontosan hogyan viselheti őket, és csak a szolgálatot végezheti el, csak Ahogy SS Lazio Mez a hírességeink szerte a világon viselik őket.
Szüksége van arra, hogy egy kicsit alkalmi maradjon
A legelső dolog, amit a csillag dzsekikről való megértéshez követel, az, hogy azok formális, mégis alkalmi, tehát a divat összeolvadását kell megtennie. Ez viszont egy sportos, vonzó és rendkívül stílusos megjelenést eredményez, ezért sok csillag dzsekik fut a bombázó stílusú kabáton. Ez azért van, mert lehetővé teszi a leépítést, és lányos hatást is nyújt Önnek, valamint az utcai stílus álláspontját is meg kell szögezni.

[Olvassa Horvát labdarúgó-válogatott Mez el még: Motivációt szerezzen az A-Listers-től a farmer dzsekik stílusához]

Lehet, hogy hasonlóképpen egy ünnepségen vagy Valencia Mez ünnepségen lehet, és viselje a kabátját rövid együttesekkel- szoknya vagy esetleg egy laza Maxi ruha, kalap, valamint a Coachella megjelenése is. Ha elegáns nyomatokat és mintákat is, akkor menjen ide ideális, és viselje őket nyomtatási illesztéssel, hogy rendkívül nyári varázsa legyen az őszről.

A kabátok öltözéséről
A bombázó stílus vagy az alapvető, akkor azt kell megértenie, hogy pontosan hogyan kell viselni a dzsekit, mint a kívánt hírességek. Az előnyben részesített csillagbőr dzsekiktől kezdve a hírességek dzseki divatjáig a velük dolgozó stylisták vigasztalást nyújtanak a legfontosabb szempontból, hogy körülötte higgyenek.

Egyes csillagok ceruza szoknyákkal viselik őket, hogy ötvenes évek divat tendenciáját hozzák létre, míg mások vörös ajkakkal a nyakok körüli kerekeket kötik, hogy szikrázó divatos nyilatkozat legyen. Ami a divatos éghajlatokat, valamint az időjárási körülményeket illeti, amelyekkel Indiában foglalkozunk, a dzsekiket ki kell választani a meleg legyőzéséhez, és nem főzni téged. Tehát válassza a bölcsen!

[SC: MediaD]

Homokóra hölgyek
A homokóra nőknek a bőrkabát stílusának kiválasztására kell összpontosítaniuk, amelyek elősegítik a középső szakaszuk javítását. Fantasztikus lenne a hüvelyek kabátokkal ellátott kabátok használata, hogy meghatározzák a test alakját és a keretet.
A drapériákkal rendelkező dzsekik itt a legfinomabbak, vagy a bőrrétegek, amelyek a középső rész körül körbefutnak, és áthaladnak a combokon.

Ha körte alakú vagy
A körte alakú testkereteknek arra kell összpontosítaniuk, hogy kiküszöböljék a nézők megjelenését a csípőtől a törzs feletti görbékig. Válasszon dzsekiket, amelyek részletei vannak a tetején, valamint a tetején levágások, amelyek varázslatként működnek. Puffadt dzsekik, valamint olyan vágások, amelyek hangsúlyozzák a jól definiált középső oldalt, a legfinomabb viselet. A fülbevalókkal, valamint egy darab medálral, hogy elvonja a figyelmet.
[Olvassa el még: divat címkék a pólókon]

Fordított háromszög testkeretekkel rendelkező nők
Az itt kiválasztandó dzsekik azok, amelyek elősegítik a nagy hordozási ütés alátámasztását, és keskeny érintést hoznak a testkerethez. Annak érdekében, hogy sokkal több görbét készítsen a csípőn, megkövetelheti a hosszú dzsekik csípőhosszát, amely sok fáklyát tartalmaz a szegélyvonalon.
Az alma alakú alakhoz
Szüksége van arra, hogy a test középső szakaszát lecsökkentsék, ami elősegíti, hogy sokkal nagyobb érdeklődést mutat a mell és a váll. Ehhez a bombázó stílusú dzsekik, amelyek a derékon áthaladnak, és a legjobb módszer erre, egy lengőabát.

Ha észreveszi azt a csillagfenékkabátot, a Star Wintertime dzsekit, valamint csaknem bármilyen típusú csillagkabátot, amely a tiszta és az éles testreszabásról szól, valamint nem is említi a gondolkodásmódot. Tehát elmondtuk neked arról, hogy ki mit használ, megmutattuk a fényképeiket, valamint szintén feltéve, hogy ösztönözheti a csillagkabát -stílust, amelyet emulálhat. Menj előre, és tegye az utcákat!
Képek forrás: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post