Amit elvárhat egy Superior Rugby League Jersey Maker -től

, amit elvárhat egy Superior Rugby League Jersey gyártójától
2018.04.22., Autanic Global közzétette
Sok kis ruházati szolgáltatás hibája az amerikai labdarúgásnak a Rugby Liga számára. valamint ebben a zavarban rossz tömeget kapnak. Bár mindkét sport enyhén különbözik, sokkal többé -kevésbé hasonló szabályokkal, a Rugby Ligák Jerseys USA különbözik a Labdarúgás Jersey USA -tól.
A rögbi bajnokság minősége
A Rugby Liga sokkal szélesebb körű, mint az amerikai futball, kevesebb szünet van között. Ehhez különféle típusú viselet szükséges.

Szövetek – A rögbi pólókészítők a termékeikben pamut és poliészter keverékét használják. Míg a pamut a pólót puha és kényelmessé teszi, a poliészternek megvan a maga illesztése. A poliészter sokkal csúszósabbá teszi a kopást, amely megkönnyíti a húzást és a felszerelést. Kissé szigorúbbak, és a testtel maradnak. Ezenkívül nem áztatják a vizet, valamint a sárot. Ez a Jersey -t rendkívül világosnak tartja az egész játék során.
Két fajta
A Rugby League Tee ingek az USA széles körben kétféle változatban kaphatók- az egyiket létrehozzák, és úgy alakítják ki, hogy kielégítsék a szakemberek igényeit, míg a másik a rajongók számára. A megjelenésük általában különbözik-

A játékosok számára- a szakértők mezei sokkal egyszerűbbek, a stílusok és a színek szempontjából- általában két színes kombináció. Ráadásul a szövetekről a poliészter aránya valamivel sokkal több, mint a pamut. Ez sokkal szorosabbá és fényesebbé teszi a pólót.

A rajongók számára – a Rugby League póló ingek, az USA előállította, a rajongók csak rendkívül stílusosak. Általában a teljes hüvelyes pólók, és a pamut nagyobb arányával készülnek. Ezek vízszintes ellenőrzési mintákban kaphatók két színkombinációban. Ez a kopás csak a nyáron a legjobb, és gyakran az első lehetőség az összes időtöltési idő játékosok és amatőrök számára.

Különbözik az amerikai futballtól
Az egyik nyilvánvaló különbség a rögbi bajnokság és az amerikai futball felhasználása között az, hogy a későbbi vastag párnázást tartalmazza. Ez a párnák a játékosok könyökét, valamint térdét, valamint elkerülik őket bármilyen típusú sérüléstől. Ezenkívül a szakértői felszerelés sokkal színesebb, különböző mintákkal. Ezzel szemben a rögbi bajnokság viselése bármilyen típusú párnázás nélkül jön létre. Sokkal könnyebbek, és általában mezekből és rövidnadrágból állnak. Még sokszor sisakot sem használnak.

Tehát, ha a sportkészlet kibővítését tervezi, vegye fel a kapcsolatot ma a Top Rugby pólókészítőkkel. valamint a legközelebb, amikor az ügyfelek technikát technikálnak a Rugby League Jerseys USA -hoz, pontosan ezt kínálják nekik, és nem az amerikai futball viseletét.

Címkék:
Rögbi bajnoki mez nagykereskedelem
Rögbi bajnoki mezek gyártója
Rögbi bajnoki mezek USA
Rögbi bajnoki pólók USA
rögbi póló inggyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post