A heti hírfrissítés

pala megosztotta a megelőző Botox kockázatait.
Eközben a Fashionista a plasztikai sebészet megfordításának tendenciáját vizsgálta.
A New York Times megosztott egy op-ed-et, amely kijelentette, hogy nem szabad bűntudatot éreznie a munkahelyi nyaralás vagy „nyaralás” során.
A New York Times egy véleménydarabot is közzétett, amelyben megfigyelték: „Ha a Gen Xers a főnökök, akkor a főnökök csak nagyon X módon vannak: ambivalensen, röviden és kétes hatalommal.”
A CBS News arról számolt be, hogy Nicole AuNapu Mann lesz az első indián nő, aki az űrbe utazik.
Az Allure néhány tippet adott a munkahelyek kiégésének elkerülésére.
A Washington Post arról számolt be, hogy a petevezetékeket kereső betegek az orvosoktól való visszalépéssel szembesülnek – és megosztják tapasztalataikat online.
A kulturális tanulmány beszélt Kate Mangino -val, az Equal Partners: A nemek közötti egyenlőség javítása otthon [affiliate link].
A Vogue felsorolta az eddigi legjobb podcastokat.
A hét nevetése a McSweeney -ből származik, „wow, nem számítottam arra, hogy belekerülek, miközben ezt a hülye új vödör kalapot viseltem.”

Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult hirdetési programban, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.
A korporettemomokon a közelmúltban …
Kínáltunk néhány ruhát a dolgozó anyák számára, beleértve néhány anyasági alapot és mosható munkaruhát.

Hiányzott valami? Adja hozzá őket ide, vagy küldje el őket a news@corporette.com címre. köszönöm! Továbbá: anya vagy leendő anya vagy? Ne hagyja ki a heti hírfrissítést a Corporettemoms -on.
Társadalmi érzés? Nézze meg minket a Facebookon vagy az Instagram -on, vagy a Bloglovin, a Pinterest vagy a Twitter útján!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post