Az őszi munka viseletét, amelyet a divatos New York -i

befolyásol, az őszi munka viseletét, amelyet a divatos New York -i befolyásolnak
2019.11.29., Autanic Global közzétette
A New York -i nők soha nem hagyják abba a munkát, hogy meglepjenek minket, amikor ez a szartori inspirációt érinti. Szeretik kipróbálni a ruhadarabjaikat. Sokan azonban jelentősen megértik, hogy pontosan hogyan vonják le a divatos megjelenést még a munkakörnyezetben is.

Ennélfogva a közelgő trendek miatt az USA nagykereskedelmi ruházati szolgáltatói külön ruhadarabok gyűjteményével álltak elő, amelyeket minden bizonnyal megnézhet. Ezért nézd meg az alábbi blogban, hogy stílus inspirációt kapjon.
Egy nagy pulóver minden bizonnyal jól működik egy pár sovány farmerrel. Még a tradicionális látással is játszhatsz, hogy vonzó peek-a-boo stílust készítsenek. Csak annyit kell tennie, hogy válasszon egy fekete see-t pólóval, amelynek strassze vázolja a szegélyt. A réteghez egy V-nyakú, nagy kardigán mellett maradhat, amely jól működik egy pár sovány farmerrel.
A meztelen tónusú illesztések a munkahely LBD -jei. Ha könnyebb semleges árnyalatok rajongója vagy, akkor minden bizonnyal olyan színekből kell keresnie, mint a Peach Pink, a Brown, a Bézs, az Elefántcsont, valamint a piszkos rózsaszín. A koncepció az, hogy egy blézerben kell felépíteni, amely jobb lesz a bőr tónusához. A nadrághoz hasonló színű maradhat. A kontrasztos kombináció előállítása azonban jól fog működni, mindaddig, amíg nem túlzásba lép a mintákkal.
A bőr szoknyák ideálisak egy napról éjszakai viselésre. Ugyanakkor kihívást jelent, ha azt a munkájú megjelenés részeként kell stílusozni. A bőr öltözékében a legjobb módszer, ha kiválasztja a felszerelt pólókat, amelyeket be lehet húzni. A cipőhöz egy pár bársonycsizmával maradhat, hogy a megjelenés teljes legyen.
A nyomtatott felsők fantasztikusak, mindaddig, amíg nem túlzásba lépsz vele. Ez természetesen nem cirkusz, ezért ügyeljen arra, hogy megfeleljen egy adott színkódnak. Ezért higgy a trópusi nyomatokban, az ombre -ban, valamint még a virágokban is, hogy érdekes öltözéket készítsenek egy szórakoztató napra az irodában.

Azok a kiskereskedők, akik stílusos ruhadarabokat akarnak bevonni a boltba, kapcsolatba léphetnek az egyik kiemelkedő testreszabott alulszállító gyártóval. Keresse meg a nagy ruházati gyűjteményt, válassza ki a szükséges darabokat, és adja meg a segítőcsoport számára az ömlesztett igényeket.
Címkék:
Egyéni alulhéjú gyártók
fehérnemű gyártók
nagykereskedelmi ruházat
Nagykereskedelmi ruházati gyártók
Nagykereskedelmi ruhadarabolók
Nagykereskedelmi ruhadarabok USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Loui Jover Ink ArtistLoui Jover Ink Artist

Loui Jover illusztrátor és tinta művész Mindannyian úgy érezzük magunkat, mint a művészek, sokkal többé -kevésbé, néhányunk átfogja a „Művész” címet, néhányunk örömmel örül a művészetnek, és néhányan nem értjük