A legjobb melltartók a munkaruhákhoz

Persze, mindannyian tudjuk, hogy a szekrényekhez szükséges ruhásszekrények állnak rendelkezésre a szekrényekben, de ha először vásárol egyet, vagy cserél egy olyan személyt. A talaj, fájdalom lehet, ha pontosan megtalálják a megfelelő inkarnációt az üzletekben. A „Hunt” című cikkben az üzletekben olyan alapvető tárgyat keresünk, amelynek minden nőnek rendelkeznie kell.
Az elmúlt években sokat változott, szóval beszéljünk – mi a kedvenc melltartója a munkaruhákhoz? Melyiket viseled a kényelem érdekében; Melyik minden nap? Visel -e más melltartót (ha egyáltalán), napokon, amikor otthon dolgozol? Ha kipróbáltad a tonna indie fehérnemű márkát, melyek voltak a slágerek – és melyek a hiányosságok?
A 0,02 dollárhoz ezek általános iránymutatások a munkaruhák melltartójára:

Az irodai viselet legjobb melltartója nem zavaró-mindig az egyszerű póló melltartót részesítettem előnyben, varrás vagy csipke nélkül. (Hogy őszinte legyek, látva a ruházat alatti varratok, jobban, mint a csipke!) Néhány nő könnyű párnázást helyezne az irodai fehérneműre vonatkozó követelmények listájába, hogy elrejtse a „fényszórókat” – de te is megteszed.
Az illeszkedés kulcs! A melltartót illetően: A nap folyamán egyáltalán nem szabad, amit „quad boob -megjelenésnek” hívok – ha a melltartó beled vág, úgy tűnik, hogy négy melle van, akkor az esélyek jóak, a melltartó túl szoros. (Nemrég hallottam a „melltartó kalapok” kifejezést is, hogy leírja a melltartókat, amelyek túlságosan nagyok a zenekarban, ami – lol -, de ez igaz. Találjon egy speciális tudással rendelkező melltartó áruházat (mindig is szerettem BRA pályázatok NYC -ben), vagy nézd meg a Subreddit, R/AbrathatFits -t.
Támogatást kap, ahonnan számít. Ne feledje, hogy a támogatásának nagy részének a zenekarból kell származnia, nem pedig a hevederekről – tudja azt is, hogy ha a hevederek folyamatosan leesnek a válláról, akkor testreszabhatja őket, vagy akár fehérneműt is vásárolhat, csak a vékony nők számára.
(További tippeket lásd a bejegyzésünk illesztésével kapcsolatban a busty nők stílusának tippeivel.)
(Ez egy másik hozzászólás, de a bugyi vonatkozásában: igen, a bugyi túl szoros lehet, és nem, ez nem jó megjelenés. Itt van a legutóbbi vita a legjobb nem show női fehérneműről.)
Olvasók, halljuk meg tőled – Melyek a kedvenc melltartó a munkaruhákhoz? Melyek a kedvenc melltartója manapság általában?
Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. További részletek itt lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!

Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult hirdetési programban, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.
A Famers Hall: a legkelendőbb olvasó kedvenc melltartója a munkaruhákhoz
Ezek mind a legkeresettebb melltartók, amelyeket az olvasók szeretnek:
Olvasó kedvenc, a legkelendőbb melltartók közé tartozik (felső sor): lila / szürke / barnás / kék (alsó sor): csipke / fekete / piros / csipke
Néhány jegyzet a melltartók speciális kategóriáiról
Rendkívül kényelmes melltartó: Natori, True & Co., Wacoal, Bravado, Soma
Megfizethető melltartók – Az olvasók a Warner és a Calvin Klein ajánlották! A Soma -nak is van eladó.
Mellkasi Gyakorlat (Busty) – Freya, Panache, Athleta, Enell, Luluman (alacsonyabb hatás: Glamorise vagy Syrokan)
Busty melltartó – Chantelle, Fantasie, Birdsong, Freya, Natori, Elomi, Prima Donna és Le Mystere -, és mindenki szereti a brit bravissimo üzletet
A vékony melltartók legjobb választása – Pepper, Little Bra Co. – szintén (a régi olvasó szálak alapján) Ellenőrizze az Aerie -t!
Az extra nagy melltartók legjobb választása-a szobája (legfeljebb 52J)
Kedvenc ápolási melltartónk – bravado, sütemény, natori, elomi, rokonok!
Hogyan mossa meg a melltartót – mossa vagy gyapjú, alakú mosózsák, levegő száraz – lásd az összes tippünket a melltartó gondozásáról!

{Kapcsolódó: Hogyan vásároljon melltartót}
A legjobb melltartók a munkaruhákhoz

Ez egyfajta az OG – számos olvasó megjegyezte, hogy mennyire imádják a Natori Feathers melltartót, mind a melltartóban való megjelenés szempontjából, mind a melltartó viselésének kényelme szempontjából. Kiválónak tűnik a képen, de általában sima a ruhák alatt, feltéve, hogy megfelelően illeszkedik. Van egy teljes csésze verziójuk a nagyobb mellekhez. Tonna színben és 30A-42H méretben kapható (a 38DD+ méret csak a teljes csésze verzióban van).
A Nordstrom -ban a legkeresettebb melltartók közé tartozik a Wacoal egy csomója: a Wacoal tudatosság, a Wacoal Basic Beauty és a Wacoal Retro Elegáns melltartó – mindegyiknél több mint 2000 -nél több izzó vélemény van.

Egy másik Natori kedvenc: Az olvasók szeretik a Natori Bliss melltartót, és megjegyezték, hogy hihetetlenül kényelmes. Különösen a képen látható karkapcsoló volt az olvasó kedvence az elmúlt években; Van egy alsó vezetéke is.

Néhány egyéb lehetőség a kényelmes melltartóhoz: True & Co., Natori Pure Luxe, Wacoal, BravAdo, Soma. (Mint egy nagyobb mellkasú nő, az utolsó négy tulajdonom van, és azt hiszem, hogy a támogató, de kényelmes… True & Co. szokatlan keveréke, sajnos, de folyamatosan vásárolok különböző stílusokat, mert az olvasók szeretik ezt a dolgot. True & Co. -t is kaphat a Targetnél, amiért érdemes, néha „vásárol 2 $ x -ért” eladással. Most vettem a Harper Wilde Bliss melltartót, amelyről jó dolgokat hallottam, de még nem Próbáltam még.)

A nagyobb mellkasi méretekről beszélve-ez a chantelle évek óta a bestseller; 32C-42G méretben kapható. (Ez a chantelle minimalizáló szintén bestseller, ha a minimalizátorok vadászatánál vagy.)

Egyéb fantasztikus melltartók nagyobb mellkasi méretekre (személyesen beszélnek!) A Fantasie, a Birdsong, a Freya és a Natori. Nagyon sok véletlenszerű stílusom van az Elomi-tól, ami nagyon szeretek, de nem hiszem, hogy kipróbáltam a legkeresettebbjeiket, a Matilda-t és a Cate-t. (Ó, wow-azt hiszem, néhány évig abbahagyták az eladást, de a Le Mystere melltartó, amely régen Oprah volt, ismét elérhető. Bravissimo megemlítésére – ruhákat, fürdőruhákat és alsóneműt árusítanak.
Egy másik lényeges olvasó kedvence: a Prima Donna Madison, amely 10 éven át körül van, és hogyan jönnek be póló stílusban, testben, merülő melltartókban, balkonettákban és még sok másban.

{Kapcsolódó: 10 dolog a szakmai öltözködésről, ha busty vagy}
Olvasók, halljuk meg tőled – Melyek a kedvenc melltartó a munkaruhákhoz? Hogyan változtak a melltartó viselő szokásai az elmúlt években, ha egyáltalán?
Mint ez a szolgáltatás? Nézze meg a legutóbbi részleteket!
Stock fotó a pexels / nataliya vaitkevich -en keresztül (nő sügér a magas széken nadrágot visel; blúzja nyitva áll, hogy felfedje melltartóját).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post