Karácsony 2. napján: Ingyenes kártya sablonok

Ünnepi ingyenesek: Ingyenes kártya sablonok
Arra gondoltam, hogy követem egy tendenciát, amely az ünnepek körül zajlik, 12 napos ingyenes karácsonyi erőforrásokkal. A szám nem véletlenszerű. Mint talán tudod, a népszerű dal ihlette, és most sokkal több kereskedelmi környezetben használják. Visszaszámlálásként szolgál a szezon fő ünneplésére, a karácsony napjára. Nem voltam hajlandó megtenni, mert ennek a 12 napos ünnepnek mélyebb, vallási jelentése van. A mai kontextusban használva minimalizálja, elhomályosítja ezt az eredeti jelentést. Másrészt ez egy nagyszerű és szervezett módszer a hasznos tartalom összekapcsolására a szezon szellemével.
Ezért 12 cikket fogok adni neked, tele ingyenes ünnepi forrásokkal. Mert ennek kell lennie az adásnak, anélkül, hogy húrok nem vannak csatolva. Legalább évente egyszer, egy hónapig, többet kell adnunk, sokkal toleránsabbnak kell lennünk, még sokkal többet kell hallgatnunk, és semmit sem várunk cserébe.
Az első bejegyzés az ingyenes címkékről szól. Itt az ideje, hogy a kívánságokra és az egyéni gondolatokra összpontosítson, amelyeket a legkifinomultabb és legkellemesebb módon készítettek. Ezek az ingyenes kártya -sablonok mindenki kedvelik. A stílusok vicces és játékos, a minimalista és az elegáns között terjednek.

Mindegyik készen áll a nyomtatásra, és azokat személyes célokra kell használni, ahol megadva van. Használhatja a Freepik kártyákat kereskedelmi célokra, bár hozzárendelést kell adnia.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post