A legjobb fualis sweatshirt + egyéb lenyűgöző kötöttáru, amit ősszel vásárolok

a legjobb majmás pulóver

A Fair Isle egy kemény minta a vásárláshoz, hiszen olyan gyakran a megjelenés a túlzottan témájú területre néz. Olyan sokkal, mint a nyaralás, olyan sokkal, mint a Skandináviában, stb. Van egy művészet, és hálásanyle, az Intermix valóban megragadta a művészetet. Hasonlóképpen gondoskodtak arról, hogy a márkanszírozási szintet alkalmazzák. Tehát megérted, ha befektetsz a darabjaiba, akkor bölcs Sartori döntést hozsz, amely tart. még jobb? A tervező kiváló minőségű az ár töredékéért.

Itt az ARI pulóvert használok a márka saját speciális intermix címkéjéből. Ez a gyapjúszulfát bordázott crewneck, mandzsetta, valamint a szegély, kényelmes, kényelmes, valamint kivételesen elegáns. The utilize of a delicate pattern in gold as well as silver against cream is what keeps it from feeling as well themed. Az általános megjelenés lágysága viselhetővé teszi. Bármi, amit akarok, hogy a Fair Isle, és rendkívül ritkán találja meg.

Intermixari Nordic Wool-Blend pulóver

A.l.cdiego kúpos papírzsák nadrág

Töltse ki a megjelenést

Fair Isle pulóverek, ha jól vannak, hordozható a kinézet. as well as right here I’ve opted to keep things casual. A nadrágom egy A.L.C. Kúpos nadrág, a cipőm egy szükséges pár Veja alacsony tetejű, valamint egy nagy kristályhoop fülbevaló emeli az egész megjelenést.
Ez teljesen pulóver vásárlási szezon. as well as INTERMIX is replete with extraordinary knits to keep you warm as well as elegant from right here with the new year. (Yes, I’m believing that far ahead. I have to, 2020’s a doozy). Sokkal többet az előnyben részesített intermix kötögetem, nézd meg az alábbiakat!

Intermixari Nordic Wool-Blend pulóver

A.l.cdiego kúpos papírzsák nadrág

Vejaesplar Alacsony-top cipők (szintén szeretik ezeket)

Mounserswami Beach Hoop fülbevalók

Kedvenc Intermix kötöttáru esik

Thanks to INTERMIX as well as ShopStyle for partnering on this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post