Natri – A képernyőn nyomtatott nagyon kevés stílus

Hol rejtőztek ezek a kiváló márkák?
Kaptam egy e -mailt a Lutz -tól a Natri -tól, amely egy grafika, valamint a berlini székhelyű pólók vonal, valamint a divatmárka, ami olyanvá tette, mint az egyszerű geometria szerkezete. A jelenlegi pólók gyűjteménye minimális, geometriai és tipográfiai kialakítású. Az egész előadás a stílusokra összpontosít, és mindig csodáltam a márkákat, amelyek HD video -bemutatót tartalmaztak, mint például ez:

Az összes grafika pantone színekkel nyomtatott pulóver-mentes, unisex pólókra van nyomtatva egy korlátozott kiadásban. Ha úgy gondolja, hogy a költségek egy kicsit is, vegye figyelembe a póló -üregek (tisztességes kereskedelem kontinentális ruházat) magas színvonalát, így a pénzét jól költi. Ha azonban erősebb ösztönzőt igényel, akkor használja ki a „TshirtFactory” diszkontráta kódot, hogy 20% -ot kapjon – július 16 -tól július 28 -ig! Most nincs oka:
Dolgozzon a folyamatban24/7 -ben, és így van, és így az OnBig bajusz boycross typeCross typedot a dotimaginationImaginationKontrastlos -szerű üres pólófajtához

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post