Hogyan ne jelenjünk meg a munkahelyen fárasztó öltözékkel

Pontosan hogyan lehet a munkában fárasztó ruhák segítségével megjelenni
2010.01.11 -én, közzétette: Alanic Global
Ha az összes szartorális dolog iránti imádásunk értékes példát tanított nekünk, az az, hogy ez a „divat iránti szenvedély” mennyei mese egyaránt ajándék és rémálom is. Pontosan hányan valóban felkelnek reggel, és örömmel énekelnek, mert ez a hét legelső napja (hello hétfő!), És használja fel a tartalék órát az irodában Vigyorog az arcodon, csak hogy végül, még egy hamis, boldog érzelmi állapotban válasszon egy élénk, ízléses kombinált munkakörnyezeti öltözéket, hogy a hétfői blues-szal járjon? Nehéz elképzelni, nem igaz?
Mit kell tenni a munkához?
Mert hétfőtől szombatig alkalmazza a „mit kell a munkához beépíteni” krónikus aggodalmát, miért nem fog megfogni valamilyen levegőt, és felteszi az innovatív divat kalapjainkat?

A népszerű ruhadarabok gyártói mindig a legújabb irodai kopási mintákkal állnak elő, minden lehetséges feladatmezőnél. Ennélfogva nincs ok arra, hogy kockázatmentes játékot játsszon, oly sok választási lehetőséggel.

A Moody Office kinézetű
Nem a gyenge szívűek, sem az összes feladatmezőre vonatkoznak, azonban egy kicsit szélt el lehet helyezni bármilyen típusú megjelenéshez, és kiszállni vele. Lehet, hogy ez a megközelítés jobban illeszkedik azok számára, akik innovatív területeken dolgoznak, és kevésbé vannak szigorú irodai ruhadarabok, így egy kis saját dolgot dobhatnak az irodájukba: teniszcipő, köröm-art, sötétebb ajkak, Pólók, bőr, csizma. Keverje össze, és illessze össze nagyon kis darabokkal csodálatos irodai öltözék -ötletekbe.
Nőies és könnyed irodai viselet
Ez egy egyszerű megjelenés, ha olyan nő vagy, aki szereti a rugalmas ugrató ruhákat, a kiskorú divat ékszereket, és szüntelenül néz ki a Blasé Wise -t. Ha úgy gondolja, hogy a ugratás, valamint a sifon, nem ismét a munka.
Minden a szegélyről szól. Helyezze a térd vagy térdhosszú szoknyákat vagy ruhákat bármilyen típusú nyomtatásban vagy színben, a derékra csomagolva, tiszta blézerrel összeállítva. Lábbeli bölcs, a sarok nagyon jól néz ki, mégis feltehet néhány balett -lakást.

Urbane iroda viselése
Az ilyen típusú öltözéket egyszerűen meg lehet tenni, azonban előkészítésre van szüksége, ezért próbáljon ki, és szórakozzon az összes ruhájával. Élvezze a divatot, és mindig legalább egy nyilatkozatot készítsen, ütközjen a stílusokkal, használjon elegáns megjelenést egy bevezető bázishoz, majd hordozza a termékeket a feladatának és a személyiségnek megfelelően.

Azok a vállalkozástulajdonosok, akik a stílusos irodai viselet integrálni akarják az üzletbe, kapcsolatba léphetnek az egyik kiemelkedő beszállítóval. Csak annyit kell tennie, hogy a nagy ruházati kollekcióval járjon. Válassza ki a szükséges darabokat, és adja meg az ömlesztett keresletet megfelelően a személyes címkék gyártóinak támogató csoportjának.

Címkék:
ruhamárka
ruházati vonal
Ruházati gyártók
ruházati gyártók USA
ruházati nagykereskedők
saját címkézési ruházat
Saját címkézési ruhadarabok gyártói

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post