A telefonos töltő T-pólók

zajszállító show ünnepi szezonja ránk, valamint bár ez a legjobb évszak azok számára, akik szeretik a zenét, ez fokozatosan kockázatos javaslat az okostelefonokkal rendelkező zenei rajongók számára. Ez azóta, hogy a show -ünnepségek hosszúak – bizonyos esetekben napokig tartanak. Az okostelefon -akkumulátorok azonban nem tartanak majdnem olyan hosszú ideig, amíg az ünnepségek: sok okostelefon -akkumulátor a legjobb napi napig tart, valamint rövidebb idő, ha a nehéz adatforgalomban szerepel.
A hanghullámú telefon töltése bekerül a telefon töltésű T-pólóba, amely a zajhullámokat használja a telefon akkumulátorának felszámításához.
A „hang töltés” ​​néven ismert, valamint a Narancssárga vezeték nélküli szállító által feltárt, ez a telefonos töltő póló a gitárból érezhető visszhangokat, valamint a zenei ünnepségen lévő basszust használja, hogy egy kis akkumulátorcsomagot adjon, amely ezután az okostelefonra táplálja ezt az energiát Olyan eszközök, mint az iPhone, valamint az Android okostelefonok.
A telefonnak zajszintre van szüksége ahhoz, hogy legalább 80 decibel elérje a vásárlást, hogy energiát termeljen, azonban az Egyesült Királyság legnagyobb zenei fesztiváljain nem szabad problémát jelentenie. Ezekben az eseményekben a zene általában átlépte ezt a küszöböt, ami azt jelenti, hogy a show -látogatók egész hétvégén használhatják a kézi eszközöket. Valójában a póló azt ígéri, hogy egy hétvégén alig több mint hat wattot hoz létre, amely egy telefon futtatása az ország leghosszabb ideje futó és sok kiemelkedő zenei eseményének időtartamára vezet.
Ezek a telefonos töltő pólók csak a legfrissebb fejlemények egy olyan piacon, amely módszereket keres a telefonok futtatására, valamint az elektromos aljzatok nélkül, valamint a terjedelmes vezetékes töltők nélkül. Egyes vállalkozások átkerültek, hogy prototípus telefonokat készítsenek, elöl vagy hátul napelemekkel, napfényben, valamint egy azonnali akkumulátoros energiává alakítva. Töltőpárnák
Még mindig más vállalkozások hoztak létre lapos „töltőpadokat”, amelyek a mobil eszköz akkumulátorok díjat fizetnek, csak úgy, hogy egy sík felületen ülő padra fektetik őket, ahelyett, hogy összekapcsolnák őket egy USB T-pólóval vagy az Apple töltőportjával. Ez egy olyan fejlemény, hogy a zajt töltő póló utána utánozza a sík (mellkasi) töltési területüket, valamint a zajszívási padot közvetlenül a mobil eszköz pihenőhelye alatt.
A részéről a zajtöltő T-póló nem teljesen a kábeltelevízió. Nem kell összekapcsolni egy fali töltővel, azonban a kábeltelevíziót a telefonhoz való csatlakoztatáshoz csatlakoztatni kell a zajhullámok vásárlásához, valamint a visszhangzáshoz, amelyet telefon töltő energiává alakítanak. Ez egy lépés a legjobb irányba, azonban nem a kábelmentes töltési szolgáltatások teljes megvalósítása, amelyen számos vállalkozás végez.
Nem számít, ki nyeri a háborút a töltőmentes telefon akkumulátorának töltéséért, eltávolítja, hogy ez a mobil technológia új határa. Amellett, hogy a módszereket folyamatosan futtatjuk, hogy a készülékeinket egész idő alatt futtassuk, így a telefonkönyvét is beilleszthetik, és sokkal összetettebb alkalmazások sokkal különféleebbek lesznek – és sokkal több tudományos fantasztikát – nagyon, nagyon, nagyon, Rendkívül hamarosan.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A Photoshop hajkefékA Photoshop hajkefék

A hajhop -kefék nagyon hasznosak a fotózás manipulációjában, de nem csak ezen a területen, a grafikusok manapság sokat használnak őket a különböző feladatokhoz. A divat manapság nagyon nélkülözhetetlen terület, ezért