Boldog születésnapot, Lucite Box!

Lucite Box Vintage egy éves, valamint születésnapi eladás! Holly azt mondja:

Ahhoz, hogy megjelölje a LuciteBox első születésnapját, egy nagy webhelyen, amely a következő tíz napra fut. Az egyik esztergálás szórakoztató, így jöjjön, és ünnepeljük, hogy megvizsgálja a szüreti divatainkat – mindegyikük a június 19-én kerül eladásra.

Az értékesítés időtartama alatt új termékeket adnak hozzá, így gyakran csökken, hogy mi új. Mondd ki neked annyira a támogatást, valamint a pártfogást. Igazán nagyra értékelem!

És csak így érti – Holly segített nekem a szekrény tisztító 2009 projekt, amelyben én felszabadító nagy szüret vissza a vadonba, ahelyett, hogy a rossz ruhák bánkódik a szekrény (vagy ami még rosszabb, a Rubbermaid tartályok) minden magányos. Tehát (teljes nyilvánosságra hozatal) néhány a ruhák az ő eladó feladott engem.

Oh, valamint míg én a figyelmet, hatalmas munka, amit már dolgozom megnyitották hétfőn – egy munkát, hogy felfedezzék, valamint magyarázza meg a szavak angol! Meg tudja vizsgálni a Wordnik.com-on. (Még mindig korai béta, de reméljük, hogy megkapod, amit dolgozunk!)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Linktastic péntek az összes LinTastastic Fridaysmay befejezéséhez 16, 2008
Gyors! Ellenőrizze ezt … 2008. május 28.
Nem értem, hogy mit gondolnak az emberek 2007. jának

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post