Cotton Bureau Shop: Az összes Tees 2017

Cotton Bureau Shop: Christmas Wishlist
Brace Magatok – Megkezdődött a 2017. évi ünnepi szezon, valamint az őrület az ideális ajándék megszerzése. Ahogyan nem is beszélünk a fekete péntekről. Minden évben a karácsonyi ajándékozás körüli hype korábban és korábban kezdődik. November közepén vagyunk, és látom, hogy az emberek már beszélnek a karácsonyfa témájáról.
Harcolhat vele, miért? Nem kiváló, ha hosszabb ünnepi érzés, hosszabb ideig megadja az ajándékozás és az ajándékozás elvárásait? Biztosítson bennünket, és megfeleljen nekünk, ami több tíz cikket tartalmaz a promóciókról, kedvezményekről, ajánlatokról, korlátozott kiadásokról, exkluzív termékekről, valamint – hoepully – néhány ingyenes cuccról. Nem csak a harisnya cuccokat, azonban a valódi üzletet!
A jégtörők pamut irodák. Már egy ideje dicsérjük őket, valamint nagy okokkal. Gyere az ünnepek, nem csalódtak.
A Cotton Bureau bemutatta az összes Tees 2017 -et, valamint az, amire számíthat. Az összes póló, amelyet egész évben nyomtattak. Ez nyilvánvalóan valami, amit tavaly is megtettek. Ez egy sláger volt, tehát ez egy ismétlés, a hármas a minták számával. Ha ez túlnyomórészt sok, akkor mindig eljuthat a kurátus szakaszra. Csak ne tartson olyan sokáig, mivel mindezt december 3 -ig kínálják.
Azok számára, akik még mindig lógtak az „ingyenes” szóról, amelyre korábban rámutattunk, itt van a dátuma: az összes póló során, amikor egy üres pólót kap, ingyenes szállítást kap a teljes megrendelésedre. Ez az ajánlat nagyszerű az USA ügyfelei számára, míg a kívüli személyek 50% -ot kapnak a világszerte történő szállításhoz. Ha ez nem elég nagy, akkor erőteljesen motiválom Önt, hogy jelezze, mint a hírlevél. Sok diszkontrátát küldnek ki a helyszínen.
Ezért itt az ideje, hogy készítsen egy kívánságlistát, és sokkal több mint kétszer ellenőrizze. Biztos vagyok benne, hogy formában lehet egy pár ilyen kincset ott a jó barátok és a család számára!

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post