Kate Spade Classics

blúz: c/o Kate Spade (itt is) | Szoknya: C/o Kate Spade | Cipő: SJP kollekció | Fülbevalók: Hasonló itt | Ajak: NARS (Rikugien)

< >

[theFeedProducts style = ‘Four’]

Végül visszatértünk a nászútunkból, és annak érdekében, hogy megakadályozzuk a szabadság utáni depressziót, azt gondoltam, hogy ma felkészülök a klasszikus Kate Spade Fall kedvenceiben. Úgy tűnik, hogy ez mindig megteszi a trükköt. Azok a napok, amelyeket leginkább kétségbeesetten szeretnék egész nap izzadást viselni, azok a napok, amikor az irodába öltözködés általában sikerül rúgni a morzsás hangulatomat. Köszönet a lányomnak, Kate -nak, a misszió elérte.

Kivéve, akkor visszatekinttem erre a képre, amikor a baba rohadt elefántok volt, és reggelire elkezdtem fagylaltot enni, és egyirányú jegyeket néztem vissza Dél-Afrikába. Úgy érzem, hogy teljesen meg tudnám élni egy Game Ranger életét, és örökké boldog lehetek. Maradjon velünk.

De visszatérve ezekhez a hangulatnövelő ruhákhoz: Ha frissíteni szeretné az őszi munkaszekrényét, vagy egy nemrégiben belépett a munkaerőhöz először (Dun Dun Dunnn), akkor határozottan nézd meg Kate Spade új őszi kollekcióját. Ez a kockás midi szoknya és az elefántcsont íj blúzja, a márka keveréke a klasszikus preppinitással, a divatos relevanciával mindig úgy tűnik, hogy tökéletes darabokat jelent a munkához és a játékhoz (sokan sokoldalúak, hogy mindkettőt átfogják).

Egy másik megjegyzés: Bocsánatkérés a múlt héten a ritka hozzászólásért, miközben befejeztük a nászútunkat. Mint valószínűleg összegyűjtötted az Instagram hozzászólásaimból, életünk abszolút ideje volt a Seychelle -szigeteken és Dél -Afrikában. Sok hozzászólást és még több e -mailt kaptam sokan közülük, akik lelkesen tippek és ajánlások iránt vágyakoznak, tehát az elkövetkező hetekben sok ilyen megosztom az esküvői ünnepségek képeit is! Köszönöm a folyamatos türelmet …

Holnap visszakapok egy repülőgépre, hogy elinduljak a New York Fashion Week-hez, ahol várom, hogy újra megújítjam ezt a szoknyát a Kate Spade bemutatóhoz. Néhány kevesebb show -t fogok készíteni ebben a szezonban, mert betöltöttem a találkozókat, amíg NYC -ben vagyok (sok munka, hogy utolérjem az esküvőnkre és a nászútra, az elmúlt néhány hétben elmentem) – Ugyanakkor sok bepattanást fogok megosztani a Fashion Week őrületéből, mind itt, mind az Instagram -on, így maradj velünk. Időközben visszatér a memorandum munkájú üzletéhez, mint általában … boldog hétfőn!

Köszönet Kate Spade -nak, hogy partneri partnere volt ezen a poszton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post