Fabric hét: ki a szekrényből

azt találtam, hogy az egyik legjobb módja, hogy elfojtani a vágyat, hogy elérje „Buy It Now” egy eBay szövet megjegyezni, hogy felmegy, és nézd meg, mi még mindig türelmesen vár rám az én szövetemben. Ilyen dolgok, például:

Ez várhatóan nagy 50-es póló lesz. Majd egyszer. Most már türelmesen vár egy nagy halomban (ezért van ilyen ráncos).

Ez az alábbiakban várhatóan póló lesz. Nekem van, mivel a blog hosszú ideje olvasói fogják tudni, gyakorlatilag patológiás csatolást a “Hot Canine mustár” színéhez. (Jó dolog, hogy nincs olyan sok hot-dog-mustár szövet.) Januárban megvásároltam ezt a szövetet LA-ban, azt hiszem:

Ez a szövet egy duro határát fogta, amit még nem tettem. Nem biztos benne, hogy meg fogom csinálni, és most csak körülbelül három méterre van:

Ugyanaz a dolog ezzel: egy duro részei, amelyek még nem jönnek:

Megvettem ezt a szövetet, mert ez egy jó súlyos súly, és azt hittem, hogy jó szoknyát csinálna. Valószínűleg ezt a hétvégét kellene dolgoznom kellene, mivel ez egy jó minta nyáron:

Ezt én * nem várhat * varrni – vettem azt Joann-es, az összes hely (nonUSians: Joann a hatalmas áruházlánc, hogy az utóbbi időben már sokkal ravasz, mint a szövet-y). Amikor vágtam (megvettem mindent, amit a csavart, natch, körülbelül hat yardot, körülbelül hat yardot kaptam) Négy ember jött hozzám, és megkérdezte tőlem, mit fogok csinálni. – Egy * nagy * ruha – mondtam. Természetesen még mindig megpróbálom megtalálni az ideális “nagy ruha” mintát erre. és eldöntsd, hogy mit kellene sorolni. Pale Szürke Batiste-t akarok, amelyet nem hiszem, hogy létezik (vagy legalábbis nem létezik egy áron, amit felkészítettem, és nem fogok festeni a fehér batiste-t sem).

Ez az utolsó valószínűleg a kedvencem minden elképzeltem. Nem tudom kitalálni, hogy mi kell. Megvettem, hogy gondolkodtam “szoknya!” De most azt hiszem, tényleg ruhát akar lenni. Nincs elég a teljes szoknya ruha, és aggódom, hogy megfelelnek ezeknek az erős vízszintes vonalaknak egy keskeny burkolt szoknya. Azt hiszem, meg kell csinálnom egy Wiggle ruhát, de akkor van a zsebek csomós kérdése … Ez egy jó tartós szövet, jó nyúlik, így ha csak lecsatolok és csinálom, akkor csodálatosan hordható és napos lesz …

Tehát ez az, ami lóg az én szövetemben, a csípő, hogy … és velem vásároljon sokkal több anyagot online!

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tíz dolog, amit csak akkor fogok csinálni, amint azt az Iddecember 11-én, 2008-ban 64 megjegyzés
Duro Junior, Beainaugust 19, 2008
Lehet, hogy csak … 2006. május 28.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post