A Photoshop hajkefék

A hajhop -kefék nagyon hasznosak a fotózás manipulációjában, de nem csak ezen a területen, a grafikusok manapság sokat használnak őket a különböző feladatokhoz. A divat manapság nagyon nélkülözhetetlen terület, ezért nem lehet elegendő kefe a munkájuk elvégzéséhez. Képzelje el, hogy olyan képet kell készítenie, amelyben különböző hosszúságú hajat kell tennie. Mit csinálsz valaha ebben a helyzetben? Nos, elég könnyű válasz kezdeni. Mint mondtam, manipulálhat egy meglévő fényképeket, vagy grafikusként készíthet rajzfilmmaszkokat, amelyek felhasználhatók a hajszálakhoz. Ez annyira könnyű. Bármilyen módon nézzük meg, a nyilvánosság és a termékek és szolgáltatások értékesítésére gyakorolt ​​hatásáról szól. A legfontosabb az, hogy jó megjelenésű maszkokat hozzon létre, és ehhez vásároljon igazán csodálatos Photoshop keféket, prémiummal és nagy felbontással is.
Tehát itt van néhány igazán csodálatos kefe, amelyek használhatók ilyen módon. Menj minden linkre, és megnézed, miről van szó. A linkeknél az a helyzet, hogy óvatosnak kell lennie az egyes engedélyek és a felhasználási hőknél, mert az embereknek eltérő véleményük van erről. Ezek teljesen ingyenes Hi-Res hajú photoshop kefék két készletben: az egyik 2500 képpontban, a másik pedig 500 képpontban. Ezeket a hajfüzet -keféket a Photoshop CS3 -ban hozták létre, és a program bármely CS verziójával együtt kell működniük.
Tehát itt vannak (nézd meg jól nézzen meg őket, és használd ki őket, he-he):
Anime hajkefe-kefe-hajcsontos hajszőrkefe kefealisztikus hajkefe kefe-photoshop-brushesphotoshop ecsetkefecheshair-photoshop-brusheshair-photoshop-brusheshair-prushes

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post