10 Bandhani Sarees stílus, amely határozottan ringatja a tavasz eljövetelét

, aki nem érti a bandhej West Ham United Mez szári tervezését, a szokásos etnikai sarees -t, amelyet elsősorban a nők Rajasthanban használnak. Hasonlóképpen a Bandhani Sarees -ként, a Bandhej Saree Styles világhírű, valamint naponta, valamint különleges eseményeken is használják.

A tavasz eljövetelével hektikus lenne, ha felrobbantja a szekrényét, nem igaz? Amellett, hogy az élénk érintés mindig olyan barátságos. Tehát miért ne lenne néhány Bandhej Saree stílus, amely az új évben megjelenik, és nem szégyenteljes, és új élet kezdetét jelöli!

Bandhej szári kollekció:

De Rajasthannak több van:
A Jaipur Saristól a Rajasthani Silksig, valamint a Marwadi Standard Silk Saris -tól Rajasthannak van egy csemege azoknak a lassoknak, akik szeretik a szárát. A Bandhej szári kollekció azonban a kezét nyeri. A felhasznált anyagoknak, a játék színeknek, a stílusoknak és a stílusoknak is köszönhetően, az öko-barátoktól a Maroonsig, a meglehetősen rózsaszínűig, a tükörben dolgozott, a Saris-ig, valamint a ragyogó bluesig is elrontják és kényeztetik őket. a választáshoz.
Forrás: pinterest.com [Aslo Read: Sarees tervező Karva Chauth számára]

Híres választások:
Menj vadul, amikor a jövőre a különleges tavaszi ünnepségek öltözködésére vonatkozik, a Bandhani Sarees vagy a Bandhej Sarees használatával, ne válasszon más népszerű típusokat, például a Kota Silk, Leheriyas, Sanganeer Block nyomatok is.
Forrás: shatika.co.inkota doria:
A Kota Doria szintén népszerű Sari típus Radzsasztánban, valamint a Bandhej -klán versenytársa. Ez az, mivel ugyanúgy, mint a Bandhej kézi tervezése, a Kota Doria Sarees kézzel szőtt jellegzetes négyzetekkel, valamint a minták ellenőrzésével.

Forrás: pinterest.com, amit szeretünk a Bandhej megjelenéséről:
A Bandhej Look témái vannak a nyakkendőben és a festékben is. A minták a növényvilágot, valamint az állatvilágot, a harangokat, a jaalokat, a kúszónövényeket és a mitológiai jeleneteket is követik. Mindegyik pont, valamint a Bandhej szári csomópontja van egy neve, például az Ekdali vagy egy csomó! A három csomózott pontozott bandhej sari -t Trikunti -nak hívják, és a négy csomózott a chaubundi.
Forrás: pinterest.com [Olvassa el: mindent a Sarees tervezőről]

A minták rengeteg, a népszerűek bármilyen módon a hegyvidéki shikargarh, vagy az internet, mint a Jaaldar, valamint a fantasztikus szőlő, mint a Twang, a Beldaar!
Forrás: Fashionkafatka.com Egyéb népszerű stílusok a Dungar Shahi, amely a hegyeket képviseli,

A nő számára, aki szereti a Luxe -t, valamint a Seven Star -t, a Satbandi Bandhej a legjobban viselhető
Forrás: A Shopify.comone akár hiszhet a Boond által létrehozott száriban, amelynek egy kis pontja van egy sötét, gyártott szárán
Forrás: niksnbins.co.in [sc: mediad]
További népszerű választások a Kodi, amely úgy néz ki, mint a vízcsökkentés vagy a könnycsepp
Forrás: xyer.cofor Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez A legédesebb érintés jövő tavasszal, a Laddu Jalebi kavarog a Sarees -en!
Forrás: jaypore.com [szintén olvasható: Indiai esküvői sarees]
Leheriya hullámok:
A Bandhani szári mintákon kívül a Sarees -i Leheriya hullámokat széles körben ismerték, és a Rajasthanban a nők rengetegen használják. A Leheriya hullámai, ahogy a neve sugallja, az óceán hullámait képviseli.
Forrás: BlogSpot.com híres színek, amelyeket a Bandhani -hoz, valamint a Leheriya Sarees -hez használnak, rózsaszín, zöld, sárga, vörös és maroons.

A legfrissebb Bandhani Sarees kollekció, különböző színekkel, mindegyiknek jelzi. Például, ha a RED-et választja, akkor csak azt kérdezhetjük, hogy új menyasszony vagy menyasszony vagy leendő menyasszony.
Ha a száriának sárgás érintése vagy sárga háttere van, ez azt jelzi, hogy új anya vagy.
Forrás: FashionZdesign.com [Olvassa el: különféle típusú Barcelona Mez sarees]
Néhányan szintén azt mondják, hogy a jelenlegi Bandhani Sarees kollekció közül kiválasztott színek azt a szomszédságot jelölik, amelyből jön, vagy származik.
Forrás: Lycheefashions.comso, itt voltak a jelenlegi Bandhani Sarees kollekcióból származó népszerű szariszok, amelyeket a világ számára értettek. Pontosan meg akarjuk érteni, hogy mekkora sokan viselnek Bandhej -t vagy Bandhani Sarist, valamint honnan vásárolsz ugyanabból, nem szabad Rajasthanban lennie.
Forrás: Indianramp.comdo komponál!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post