A művészet újraképzése, mint népszerű rajzfilmek – Instagram stílus nehézség

Eredeti rajzok népszerű animációs stílusokban
Mindig mosolyt hoz az arcunkra, hogy a szabványos illusztrátorok olyan művészi módon elsajátítsák szerszámaikat, perc pontossággal, emlékeztetve minket, ahol minden kezdődött, mielőtt volt Photoshop vagy Illustrator. A papírra rajzolás a papírra, valamint a digitális rajz meglehetősen egyedi folyamatok. Meglehetősen valami szokatlan dolog, ha például a vázlatfüzetről a Wacomra szeretne váltani.
Ez az oka annak, hogy egy kis „toll papír” művészet népszerűsítése egy nagyon megérdemelt kézműves, amelyet szeretnénk ünnepelni.
Mi váltotta ki minket, hogy átmenjünk rajta? Egy 17 éves Instagramer őszi Massaquo, egy londoni székhelyű gyakornok, aki mindenki számára nehézséget mutatott be az Instagram-on, a #STYLECHALLEGE Hashtag #STYLECHALLENGE által eltűnt.
A művészek – a szakértők és az amatőrök is, egyaránt szüksége van, hogy rajzoljon egy karaktert a saját stílusukban, és újra újrarajzolja a népszerű rajzfilmek, például a Simpsons, a Power Puff Girls, Az idő és bármi más, amit készségeik megengednek. Ezután a legjobbakat a több mint 80 ezer művészet szerető követő profilján fogja működni.
A nehézségnek figyelemre méltó társadalmi eredménye volt, amint azt egy ilyen kiemelkedő alkalmazásban várták. Látva a választott sok beadványt, pontosan megmutatja, hogy mekkora készség áll rendelkezésre, amiről nem hallunk. Ez egy kiváló esély arra, hogy megtalálja az ilyen változatos stílusokat, amelyek kiválóan alkalmazkodnak az alkalmazkodáshoz és az újratervezéshez.
Néhányat választottunk, és motiváljuk Önt, hogy csatlakozzon ehhez a nehézséghez, és megosszuk figyelemre méltó képességeit a világgal.

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Orchidea nyomtatásOrchidea nyomtatás

Az orchidea nyomtatása és a vállon kívüli teteje teszi az egyik kedvencem ezen a nyáron. A nadrág és a teteje sokoldalú, és párosítható vagy külön -külön különböző felsőkkel/nadrággal. Látom magam,