Ez még egy ing-shirtress!

Végül felfedeztem az ideális régi pólót, hogy összesen ezt a specifikus ing-shirtresset:

Elkészítettem ezt a konkrét … nem igazán telefonon hívja meg a mintát; Hívjuk telefonunkat agglomerációnak, oké? kétszer. (Ez az, amit blogoltam.)

Itt van a háta:

A hátsó panel szélesebb körűvé tette ezt a go-körül, valamint ugyanazt a pólót használtam a hátsó oldalra, valamint a zsebpanelekre (és láthatod, hogy itt három különböző méretű / szürke Gingham van, valamint Nem, nem illettem velük bármilyen típusú):

Kedvenc, előnyben részesített része ennek a ruhanak az elülső póló zsebét a Pocket panelbe helyezi. Valamilyen oknál fogva ez csak tetszik nekem mindannyian arányosan, hogy pontosan mennyi hasznosítja ezt a bitzsebet. Azonban még a zsebem is zseb, y’all.

Ugyanúgy, mintha az első középső szoknya darabja van benne. Visszatértem másként bájos pólókat a goodwill-nél, ha hiányzik a szükséges elem:

A fenti csövek nem ingekből készülnek, ez néhány vásárolt-in-NYC japán csövek elhagytam egy szürke kambács egyszerűségét 2389, hogy nem hiszem, hogy megjelentem. Különben is, vissza az ügyben. A gomblyukak nem igazán sorozták fel jól a középső fronton (láthatod, hogy pontosan itt van, hogy az egyik gomblyukat ténylegesen fogják a középső szakaszban), így csak egy újat tettem (ez a második gomblyuk lefelé). Semmi gond.

A második-shirt-shirtresses-t az első zsebem kioldja az elülső zsebt, a dartsot, majd a zsebt a darts fölé vágja. Amit nem tudsz tényleg elmondani ebből a képből, de ez az, amit tettem:

A póló szegélyének egyeztetése szintén rendkívül kielégítő – különösen az oldalán:

És persze, felhasználva néhány a póló anyagot, hogy elfogultság szalag felületi ujjak:

(A hüvely megnyitása valóban egy kicsit olyan nagy, mint itt – legközelebb látni fogom, hogy valóban lerövidíthetem a hüvelyt, valamint összegyűjti a hüvely mandzsettájába egy másik ingből. Meglátjuk, hogy tudok-e Fedezze fel néhány XXL pólót, ahol hatalmas mandzsetta van, hogy menjen a bicepszem körül …)

Fabric-bölcs, ez ruha tartott 2 extra nagy, 1 nagy, valamint a 1 közepes póló (a míder). Az extra nagy póló valóban sokkal könnyebb, hogy egyeznek meg az oldalsó panel szegély kanyarokban, anélkül, hogy kihasználja része a hüvely hónalj (nem a legjobb része a passzív pólót!) Tetején a szoknya oldallapok.

Van egy csomó ilyen kivágás (különböző árnyalatok / méretben * kék * gingham), valamint remélem, hogy néhány építési fényképet felveszi az esetleges bemutatóba … ezek valóban nem nehézkesek. (A legnehezebb rész felfedezi a koordináló ingeket.)

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A SHINSSAUGUST 15, 2014IN “SHESTRESSES”
Egy másik ing-shirtresspeptept, 24, 2018 “Erin_sewing”
Még mindig a Fringe (ek) december 27, 2019, “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post