A Dimple Piercing adhat -e állandó gömböket?

A Cheek Piercing, amelyet szintén népszerûen „Dimple Piercing” -nek neveznek, az egyik leginkább beszélt a testmódosításról. Ennek oka az, hogy a vonzó mögött az, hogy az Cheek Piercing nemcsak a jelenlegi tendencia, hanem hasznos az arcod nagymértékben hangsúlyozásában is.

Egy másik fő ok, ami meglehetősen népszerűvé teszi, az, hogy az Cheek Piercing képes állandó gömböket képezni az arcon. Noha egyesek úgy vélik, hogy lehetetlen, mások hajlamosak az arcát átszúrni, hogy kizárólag az ember alkotta gömböket kapjon.

[Olvassa el még: a Dimples és a szépség hányados típusai]
További egyszerűsítés, itt van minden, amit tudnod kell, mielőtt továbbmegy, és állandó gömböket kap a piercing segítségével:
Forrás: jumpradio.dewhat az arc piercing?
Az Cheek Piercing egyfajta testmódosítás, amelyet az arcon végeznek, ahol az arcát átszúrják azon a helyen, ahol a gömbökkel rendelkező emberek megkapják ezeket a göndör ásatásokat. Miközben néhányan csak a Buy -ban készülnek, hogy az arcuk gömbökkel látható, mások úgy döntenek, hogy csapokat és csapokat viselnek az arcukon.

[Olvassa el még: hátulsó piercing]
Forrás: Tumblr.comProcedure a Dimple piercinghez
A Dimple piercing fájdalmas élmény lehet, figyelembe véve, hogy az arcok általában sok izomban vannak. Lehet, hogy van egy kis vér fröccsenése is a folyamatban. Javasoljuk, hogy a piercingen áteső személy válasszon egy szakembert, hogy semmi sem baj. Kezdetben először alaposan meg kell tisztítania a fogait és a száját, és megszabadulnia kell az összes baktériumtól, amely a szájában lehet. Az oka annak, hogy meg kell végezni a száj tisztítását, az az, hogy az egyik szájában lévő baktériumok felhalmozódhatnak a áttört terület közelében, és súlyos fertőzést okozhatnak. A piercinghez használt eszközöket mind a használat előtt először kell fertőtleníteni.

[SC: MediaD]
Óvintézkedések, amelyeket meg kell tennie
A testmódosításokkal a legfontosabb dolog az, hogy megteszi az összes óvintézkedést. Például győződjön meg arról, hogy húsz perccel a piercing előtt érzéstelenítő krémet alkalmaz. Ez megmenti Önt attól a fájdalmatól, amelyet a piercing okozhat. Ügyeljen arra is, hogy a használt tű teljesen új, és egyáltalán nem festett. A felhasználni kívánt eszközöknek jelen kell lenniük, és TSG 1899 Hoffenheim Mez ehhez jobb, ha professzionális és tapasztalt piercert választunk, mert mint mondják, a megelőzés jobb, mint a gyógymód.

[Olvassa el még: Clip a gyomorgomb gyűrűkön]
Miközben egy tompa piercingre megy, három dolgot szem előtt kell tartania. Egy dolog az, ha ismeri, hogyan lehet a gömböket a piercing révén, de ha nem fogadja el a szükséges óvintézkedéseket, akkor ez hátrányosan befolyásolhatja Önt. Ügyeljen arra, hogy a fejlődés során jól válassza ki az arcát piercing ékszereit, figyelembe véve, hogy abszolút összezavarodnak és elrontottak a választáshoz, miközben megpróbálják megtalálni a Dimple Piercing ékszereket. Számos olyan eset is történt, amikor a Dimple műtét rosszul ment, miközben megpróbálta eltávolítani a Dimple piercingeket, így 100% -ban biztosnak kell lennie, mielőtt megkapja a Dimple piercingjét.

A Dimple Piercing -rel kapcsolatos problémák
A Dimple piercing is nagyon fájdalmas tapasztalatnak bizonyulhat, ha nem tapasztalt és szakmai kezek. A nem megfelelő utógondozás azt a káros hatást is okozhatja, amelyet a Dimple piercing okozhat.
Forrás: IGN.com1. erőteljes fájdalom
A Dimple piercing kiderülhet, hogy meglehetősen fájdalmas, tekintve, hogy arcunk olyan izmokkal rendelkezik, amelyek nem hajlamosak a testmódosításokra. Ezért nagyon fontos, hogy az érzéstelenítést szedje, mielőtt a piercinget választaná.
2. A parotid mirigyek megsérülhetnek
A Dimple piercing sok kockázatos része az, hogy a parotid mirigyek károsodását okozhatja. A parotid mirigyek felelősek a nyál szájban történő kiválasztásáért, és ha sérülnek, akkor a személy szájában nem lenne a nyál szekréciója. Ezért a legfontosabb érték, hogy egy jól tapasztalt piercert választjon.
[Olvassa el: Hírességek, amelyek gimplusokkal]
3. Horvát labdarúgó-válogatott Mez A piercing hegt hagy
Nem számít, a test melyik részét átszúrja, ez heg marad. Ugyanez vonatkozik a Dimple Piercing esetében. Miután úgy döntött, hogy már nem akarja megtartani a piercinget, készen kell állnia arra, hogy állandó heg legyen az arcán, sok esetben ezek a gömbök.
Törődik a piercing után
Legfeljebb két -nyolc hónapig is eltarthat, amíg egy gömbölyű piercing teljesen gyógyul. Ebben az időszakban külön óvintézkedéseket és gondoskodási óvintézkedéseket kell tennie. Például, higiénikus orális rutinokat kell kidolgoznia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a baktériumok nem állnak rendelkezésre. Olyan ékszereket Club America Mez kell viselnie, amelyek nem nagy vagy túl kicsik, hogy megállítsák a frissen áttört arcának bármilyen károkat. Könnyű, ha megszokja ezeket a dolgokat.
Számos divatmagazin kiadja a Dimple Piercingsről és a trend ékszerekről, a divatról és még sok másról szóló cikket. Vegye ki a hírességeket a hírességektől és a társaiktól is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post