Mit kell beszerezni a J.Crew

munkavégzéshez Ez a közzététel affiliate linkekből áll, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet az ebben a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. Sokkal további részletekért lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!
Ma pontosan megnézzük, hogyan lehet kidolgozni egy munkaszekrényt a J.Crew -nál – szintén ellenőrizheti, hogyan lehet kifejleszteni egy munka szekrényt a Talbots, a Boden és a Lands ‘Endnél (és végül az egész sorozatot tekintheti meg arról, hogyan kell Fejlesszen ki egy munkaszekrényt). Megpróbálunk a látogatók kedvenceire, valamint a nagyon népszerű klasszikusokra összpontosítani – az Ön abszolút legfinomabb fogadására egy időtlen, fejlett munkásszekrény kidolgozásához.

Egy másik kiváló dolog a J.Crew -nál: Most már a 24 -es méretű méreteket, valamint az alábbi klasszikusokat kínálják, általában ilyen méretű (valamint kicsi és magas méretű).
Olvasók, milyen kedvenceid vannak a J.Crew -nél? Milyen termékekkel rendelkezik többszörösen -, valamint mit kapsz annyira kihasználva, hogy újra szívverésben kapja meg?
(A múlt hónapban a J.Crew -nál a látogatók által a j.crew -nál szereplő trendesebb dolgok között szerepel 🙂
Scoop Cardigan / olasz bőr öv / formaKknit Suiting Shell
Mit kell beszerezni a J.Crew -nál: a legjobb blézer a vásárláshoz

Egy csomó az olvasó kedvenc blézerje a J.Crew-től származik, beleértve a fentieket is: 1) kimenni, 2) Parke Blazer 3) Regent Blazer, valamint 4) az Eloise Sweatshirt Blazer. Igazából, hogy az összes J.Crew pulóver-blézer megjelenik a legtöbb vásárolt listánkban (mint a J.Crew Factory-nál!).

Vegye figyelembe, hogy a fenti 1-3-as számok esetében általában olyan anyagokban kaphatók, mint a szezonális nyújtás, ám néha olyan szórakoztató anyagokban, mint a tweeds vagy az élénk színek, amelyek szórakoztató illesztést vagy kiváló különállóak lehetnek.
A legfinomabb munka teteje a J.Crew -nél

Tökéletes póló / ír vászon / drapey popover / vintage póló

Az olvasóknak már évek óta tetszett a legjobb póló – ez az egyik preferált pólónk az irodában történő rétegezéshez. Hasonlóképpen hatalmas rajongója voltak a gomboktól, valamint a popovereknek. A Vintage póló-vonal egy kicsit sokkal laza oldalán található, bár kiváló alapvető alapvető alapvető fontosságú a laza irodában, egy laza napon vagy a hétvégén.
Vegye figyelembe, hogy a J.Crew Cashmere, valamint a merinó kínálat kiváló alapok a télen, bármi is, a stílusos stílusoktól a hihetetlenül hagyományos kardigánokig.
A legfinomabb munkakuhák, valamint a nadrágok, hogy eljuthassanak a J.Crew -nél

Cameron nadrág / önéletrajz / 2. számú ceruza szoknya / Kate közvetlenül nadrág

A J.Crew Cameron nadrágja szinte mindig a legvásárolt termékeink között van havonta-a nadrág hosszúságú és szövetek tartományában is kapható, a 00-24 hagyományos méretben, a kis méretű kis méret mellett. Az önéletrajz egy még egy loooongstophing látogató előnyben részesített (keresse meg egy megfelelő blézerrel!); Gyakran felfedezheti szórakoztató anyagokban és színekben is. Ceruza szoknyájuk évek óta a munka egyik legszebb ceruza szoknya. A Kate Pants újoncok a J.Crew bestseller -listáiban, ám közvetlenül vágásuk rendkívül a pillanatra teszi őket.
Egyéb látogatói kedvencek a J.Crew -től a hétvégére
4 ″ Stretch Chino rövidnadrág (olvasó kedvence, méret 00-24)
Az Eco Dreamest Pizsama (XXS-3X)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post