Homegrown vászonos mosogatógép

Amikor elkezdtem ezt a blogot, és választottam a nevet, valóban izgatott voltam a lenfájlbitfoltról, az udvaromban nőttem fel. Aztán költöztünk, elvesztettem a jó kerti foltomat, az élet megtörtént, és nem sokat tettem a lenel. Az elmúlt három évben az én fészkben ült, de szerencsére a lengyümölcs csak finom.

Végül, hogy megragadom a lenet a múlt nyáron. Vízbe helyeztem, mérlegeltem, és hagyta, hogy néhány napig üljön. Nem cseréltem semmilyen típusát a víz, így meglehetősen undorító! Megrémültem, hogy olyan hosszú ideig lezártam, mert a rostok úgy tűnt, hogy a gyökér végein elszakadnak, de később rájöttem, hogy összességében vannak. Hiszem, hogy szükségem van arra, hogy felfüggessze őket a gyökérrel, a vízből még nagyobb megfejtésre. Szerencsére elkezdheted, hogy megállítsd a megállást bármilyen típusú alkalommal, így sokkal később sokkal később tudok rett őket.

Kihúztam néhány vastagabb kötegelt kötegelt, mert gyorsabban rettek, mint a vékony szárak. Még nincs semmiféle lenfeldolgozó eszközem, ezért improvizáltam. Megszakítottam a lenre, hogy megtörjem, megpróbáltam megcsípni a fadarabot a piknikasztalom szélén, valamint egy éles, irányított fémtisztító fésűvel, valamint egy kutya fésűvel.

Mivel a lenem nem volt eléggé felvehető, meg kellett dolgoznom vele, hogy el kell távolítanom a szálakat. Nem kaptam semmilyen típusú igazán hosszú szálakat, mert mindannyian megszakadtak. Három vagy négy köteg után állítottam fel, de fésültem a vontatással, hogy kiválasszam a leghosszabb szálakat, és jó méretű, maroknyi vontatott szálakat kaptam. Van néhány hosszabb szál, amelyek körülbelül egy láb, akár fél hosszú.

A rövidebb szálakat csak egy kis maroknyi, valamint a végéig forgattam. Elterjedtem a hosszabb szálakat egy törülközőn, a végeivel kiugrott, lazán felhajtva, valamint a rostokat a tekercsből forgatta. Ezt a technikát a Book Handpinning Lenben ismertetjük.

Van egy régebbi verziója az All-Metal Columbine Spinning keréknek. Nagy sebességű szíjtárcsát vásároltam, amelyet “kísérleti” néven neveztem el, azonban egy darabig eldöntötte, hogy úgy döntöttem, hogy nem működik. Nem tudtam, hogy egyáltalán vegye fel a fonalat. Visszatértem a rutiniparra, és megkaptam a lenem finom fonalba.

Miután elolvasta néhány recepteket a recouring len, rájöttem, hogy már volt az ideális mosószer – Charlies szappan porított mosószer. Lehet, hogy véglegesen megyek pontosan, hogy milyen fantasztikus ez a mosószer. Azt találták, hogy amikor én szövet diapering a gyerekek, valamint a most soha nem fogom használni bármilyen típusú más mosószer, amíg tartanak, hogy ez a cucc. Ez az, amit a mosószerek várhatóan – megtisztítja a ruháit, akkor mosd ki. Milyen radikális ötlet, huh? Amikor más emberek ruháit érzem, nehéznek érzik magukat, valamint viaszos az összes mosószertől, valamint a szárító lapot. Az érzékeny bőrrel rendelkező háztartásom számos tagja az egyéb mosószerben mosott ruhák használatából származik, mert sok detergens ezekben a napokban úgy alakul ki, hogy maradékot hagyjon a ruháiban, így a festékek, a fényesítők, az illatok, a lágyítók, valamint más mérgező anyagok maradnak az anyagon. Oké, most megállok a mosószeremről. Talán.

Pirosítottam a fonalat, majd pár órákig főzött néhány Charlies szappanos mosogatószerrel. A fonal 44 pázsitjával végeztem.

Azt akartam, hogy valami kicsit tegyenek valamit, hogy tényleg rendszeresen használnék, ezért kötöttem a fonalat egy edénybe, kihasználtam ezt a mintát. A nem-nyúlékony lenfonal volt rendkívül nagy kihívást jelent kötni, így a következő alkalommal, amikor van néhány lenfonal megpróbálom horgolás helyett.

A mosogatórongy várható volt, hogy szögletes, de én fonal vastagsága, valamint a feszültség változtatható, így jött ki ferde. Az alak emlékeztet egy stingrayre. Ez úszhat a konyhai területemben.

Tehát a gond az, akkor én egy sokkal jobb feladat lépést tartani mosogatott, most, hogy ez a gyönyörű konyharuhát a haszna?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook
Pinterest2
Több

Linkedin
Reddit

Zseb
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az első próbálkozásom a lenfonalak megpróbálásának tűnik, mint az időjárási viszonyok viszonylag naposnak kell lenniük a következő napokban, így azt hiszem, megpróbálom megpróbálni a víz megragadása néhány lent, amit tavaly nyáron nőttem fel. Itt van olyan módszer, mint sok sok penész itt, így nem szeretem a rostomról szóló penészet …
2013. május 31-én, “növekvő, valamint a len feldolgozás”

Antik Iron Pattern WeightsI varrni taposó varrás gép, így ha a hatalom kimegy, én csak tartani a varrást. Azonban sokan abban az időben, amikor varrom, szinte szükségem van a vasra, így azt hittem, jó lenne, ha egy szerencsétlen vasat, amit felmelegítek a …
Szeptember 5., 2016in “varrás”

Az én énekesem 411gfor az utolsó pár évben kerestem az ideális zig-zag varrás eszközt, amely futhat.Nem fedeztem fel, hogy kielégíti az összes követelményemet, de felfedeztem, hogy számos közel van. Az énekesem 328k minden fém, ami sok öltést igényel, …
Március 24, 2017 “Treadle Stitching Machines”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post