A művészek hozzájárulnak a Tshirt Factory

új stílusaival. Új műalkotásokat adnak a Tshirt Factory webhelyhez, a közreműködő tervezőink. Mindannyian képzett művészek, rendkívül különböző stílusokkal, amelyek nyomtatványokat kínálnak, amelyeket általában pólók nyomtatására használnak, azonban ez csak a képzelet korlátozása. Használhatja őket számos termékhez.
Minden művész hozzájárul 2 elsődleges kategóriához: a pólóstílusok, valamint a vektorcsomagok, amelyeket az eredeti vektor szempontokkal elakadnak, amelyeket felhasználhat a saját tervezés/nyomtatás elkészítéséhez. Amellett, hogy egy nyomdai vállalkozás tulajdonosa vagy nagyszámú nyomat készítésére törekszik, akkor diszkontrátát kaphat, ha kiválasztja az egyik csomagot.

Mindegyik 200 póló -pólóból áll, valamint a költségek pontosan attól függően, hogy a sablonok pontosan hány évesek. A költségek kötegenként 200 USD -tól kezdődnek, valamint a Mega Bundle Edition Bundle 2400 USD (1200 póló -sablon esetén).
Ön rajongója a digitális nyomtatásnak – mi is fedeztük Önt. Vlad Isac tervező 100 DTG -stílusát használja, 70% -kal, ez egy korlátozott ajánlat, amelyet hamarosan abbahagynak. A nyomtatónak tetszeni fog ezeknek a pólóképeknek!
És természetesen Ön is közreműködő tervező lehet a webhelyünkön is, 30% -os kompenzációval, valamint a fiókjához való általános hozzáféréssel, ahol a termékeket, a megrendeléseket és a profilinformációkat is kezelheti. Kezdje itt, és végül a csapatunk részévé válhat.
És keresse meg a fekete péntek eladását, amely hamarosan online lesz, mint gondolnád. Javaslat a hírlevelünkhöz, és legyen a legelső, aki megérti!

Tudja meg, mikor kezdjük a fekete péntek eladását

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post