Farmer dzseki etikett: ezek a követendő politikák

farmer dzseki etikett: ezek a követendő politikák
2012.06.02 -én, írta: ALANIC GLOBAL

Míg a farmer dzsekik gyakran voltak a stílusban, és valójában sokszor, a 2022 -es év, ne aggódj, a farmer dzsekik viselése ma teljesen elfogadható! Ezek trendben vannak és nagyon stílusosak!
Ugyanakkor nem tudsz egy farmerkabátot partnerülni, szinte bármivel a szekrényéből. Okosnak és óvatosan kell lennie, hogy kiválasztja az elemeket, hogy párosítsa őket.
Győződjön meg róla, hogy ismeri ezeket a DO -kat és nem, mielőtt a barátai vagy a barátnője előtt sportolna!
Menj a bajba jutott dzsekikért
A bajba jutott dzsekik manapság meglehetősen zümmögést okoznak. Ez a lyukak, vágások és szálak ideje, amelyek kiszabadulnak a farmerkabátból, a „bajba jutott farmerkabát” sportolásának ideje. Egy ismert ruházati gyártó hűvös gyűjteményt hoz a nagykereskedelmi ruházati Europe -ból, beleértve az elegáns bajba jutott farmer dzsekiket is!
Ne essen bele a „különböző színekbe” a kísértésbe
Győződjön meg arról, hogy mindig a kék vagy a különböző kék árnyalatokat választja, annak ellenére, hogy más színek állnak rendelkezésre, mivel a kék mindig klasszikusnak tekinthető.
Csinálj csapatot Chinos -szal
Chinos mindig jól működik egy farmerkabáttal. Valójában, amikor kétségei vannak, válassza a Chinos -t. Segítenek a nagyobb kontraszt létrehozásában, mivel az általuk előállított textúra nagyon különbözik a farmerkabátjától. Csak győződjön meg arról, hogy soha ne válassza ugyanazt a színt mindkettő számára. Egy eset esetében egy pár sötétkék chinos egy nagy, nem-nem, sötétkék farmer dzsekivel. A textúra kontrasztjának köszönhetően azonban közel lehet!
Ne színképezzen
Még mindig élnek azokban az időkben, amikor úgy gondolták, hogy egy könnyű farmerkabát, amelynek megfelelő farmer párja hűvös? Ébredj fel, amennyire rég elmúlt, azok a napok! Ez a kontraszt korszaka. Ha egy elhalványult kék farmerkabátot fontolgat, akkor fekete vagy indigó színű farmerrel kluboljon. Hasonlóképpen, ha ez egy sötétebb színű kabát, akkor a világosabb színű farmerekkel társuljon.
Válasszon egy szoros illesztést
Mint minden más ruházati darabnál, mindig győződjön meg arról, hogy a farmerkabátja megfelel -e Önnek. Ne feledje, hogy ezt a farmerkabátnak mindig szorosnak kell lennie, és soha nem szabad túl szorosnak lennie. Mivel a farmer meglehetősen kemény anyag, ha túl szorosan visel, akkor korlátozza a mozgását, ami viszont kínosnak tűnik a körülötted lévők számára. Másrészt, ha túl laza visel, akkor azt a benyomást kelti, hogy apja ruháit viseli.
Mondj nemet a gombra vagy a galléros ingre
Természetesen kísérletezhet, de akkor egy galléros vagy gombos póló és egy farmerkabát nem túl híres látvány. A póló teljes eltérés lesz neki, és ruhád minden bizonnyal nem érzi magát, vagy nagyon természetesnek tűnik. Még akkor is, ha gondtalanul, egy ” nem tudtam volna kevésbé érdekelni ”fajta hozzáállás, mégis az a gondolat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a gombos póló ing alkalmi hangulatot ad, és nem olyan, ami megköveteli nyakkendő vagy íj.
Kereskedő vagy, hogy legyen saját kivételes ruházati kollekciója? Ügyeljen arra, hogy kapcsolatba lépjen az egyik leghíresebb, egyedi ruházati gyártóval!
Címkék:
ruházati készítő Európa
Ruházatgyártók Európában
Egyéni ruházati tervező gyártók
egyedi ruházati szolgáltatók
egyedi ruházat nagykereskedelem
nagykereskedelmi ruházat Európa
Nagykereskedelmi ruházati gyártók Európában
nagykereskedelmi ruházat
Nagykereskedelmi, egyedi ruházati gyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post