Adjon hozzá choker nyakadarabot ruhadarabjaihoz, hogy csillogjon, mint a hírességek

Adjon hozzá choker nyakadarabot a ruhadarabjaihoz, hogy csillogjon, mint a hírességek
2018.08.11., Feladta Alanic Global
A 90 -es évekből származó choker nyakláncok újonnan újjászületett tendenciája visszatért a globális divat forgatókönyvében. A punk és a rock -chic hangulatot, amelyet tükröznek, a divatos nők szeretik, az alapvető ruhákat nagyfelbontású haute couture stílusú nyilatkozatokká változtatják. A nyak körül szorosan körülvéve a fojtókat elsősorban a mai hírességek, akár a Kardashians, akár a Rihanna vagy a Kendal Jenner színek. A klasszikus darabokkal minden lehetséges iterációt kiabálva a nők most valami egyedit mutatnak, legyen az osztály és funk fúziója, vagy valami tisztán sportos és tomboyish. A vezető nagykereskedelmi ruházat az ausztráliai gyártók, akik minden nap vadonatúj ruhákat adnak, hogy a nők hozzáférhessenek őket ezekkel a grungy chocker nyakrétegekkel.

A fojtók vastag és vékony fémekben vagy más szövetekben kaphatók, nagyon csodálatos, hogy segítsenek a retro stílusú szél elérésében, amely esztétikai szempontból lenyűgöző ebben a szezonban. Csak tudnia kell a megfelelő szabályt, hogy lehúzzák őket, anélkül, hogy megtennék vagy túlzásba kerülnének. Szüksége van az inspiráció lendületére? Itt található a hírességek listája, akik határozottan motiválják Önt, hogy ezt a tendenciát magabiztosan hajtsa végre.
miranda Kerr
Szolgálata úgy nézett ki, mint senki sem! Egy félelmetes, ha a fehér ujjú, a kevésbé termő tetejét elcsúsztatta, összeállította a forró velúr vékony nadrágot, bézsben, egy fekete bombázó kabáttal, amely véletlenül a válla fölé borított! Természetesen a díszített chocker és a napszemüveg sok csillogást adott az egyszerű megjelenéséhez.

Hailey Baldwin
Szeretne punknak és rock-chicnek tűnni? Akkor menj el a Hailey Baldwin stílusban egy fekete és narancssárga Moto bőrkabáttal, amely egy sima szürke pólóval van összeállítva, egy bajba jutott fekete nadrágba és egy felső csomó frizurába! Megmutatta, hogy tökéletes módja annak, hogy a vékony fekete fojtót különböző hosszúságú nyakláncokkal készítse el.
Rosie Huntington-Whiteley
A magas osztályú, formális vörös szőnyegen rendezvényen ez a gyönyörű celeb meghatározta a jó kecses módot a choker készítésére. A többszintű rózsaszínű ruhája egy fekete csipke -choker nyakrész hozzáadásával kapott. Nincs több kiegészítő, és a vörös szőnyeget haute-couture együttessel díszítette. Tartsa be a fenséges ruhákat a kiskereskedelmi üzletekből, amelyeket az USA neves nagykereskedelmi ruházati beszállítói forgalmaznak, és próbálja ki ezt a megjelenést minden társadalmi kiránduláshoz.
Emily Ratajkowski
A Het Tough Streak Broad Chocker fekete színű, a tökéletes társat kapta a virágos kis fekete ruha formájában, amelyet boka hosszúságú csizmával viselt.
Gigi Hadid
Ez a fiatal hölgy manapság a végső divat ikonrá vált, minden stílus tökéletesen elkészítve! A monokróm fehér színt egy fekete szőrme kabáttal és a sovány bajba jutott fehér bőrű nadrággal ölelte fel, a karcsú szatén kész chokerrel összeállított!
Kendall Jenner
Szeretné kipróbálni a choker -et a The Workoput ruhákban a neves nagykereskedelmi ruházati USA gyártói által készített munkaműszobai ruhákban? Ezután próbálja ki a Kendall Jenner együttest egy sötét szürke, kivágott pólóval, magas derékú sötét szürke lábging -rel összeállva, és ezt egy hosszú fekete kabáttal és egy nagyon vékony choker nyakkapóval összeállította!
Georgia May Jagger
Hozzáadta a tökéletes 70-es centrifugálást személyének a virágos szatén ingben, fekete cipzárral és a bársonyos fekete nadrággal. A széles bársonyos choker hozzáadta a varázst és a kegyelmet a retro megjelenéséhez.

Címkék:
Nagykereskedelmi ruházat Ausztrália
Nagykereskedelmi ruházati gyártók
Nagykereskedelmi ruházati gyártók USA
Nagykereskedelmi ruházati beszállítók
Nagykereskedelmi ruházati szállítók USA
Nagykereskedelmi ruházat USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post