Szezontalan virághüvely

< >

Amellett, hogy ma megosztom veled ezt a ruhát, örömmel jelenthetem, hogy a Trove alkalmazásnak van néhány izgalmas új funkciója! Keményen dolgoztunk, hogy kibővítsük az új tartalom felfedezésének módját, és megkeresheti kedvenc darabjait. Most, amikor megadja az alkalmazást, új stílusú kvízt talál, amely segít megtalálni a bloggereknek, hogy megfeleljenek a személyes stílusának. Ezenkívül, ha rákattint a keresési ikonra az alkalmazás otthoni képernyőjén, akkor sok új finomságot talál, beleértve a kiemelt bloggerek, a bloggerek, a Bloggers By Style, a Feasure ruhák és a trend kategóriák. Az egyik legjobb dolog, amit éppen bevezetünk, az a képesség, hogy egy adott terméket keressünk a keresősávban. Keressen egy kis fekete ruhát vagy meztelen szivattyúkat? Csak váltson át a „Ruhák” -ra, és írja be a keresést a keresősávba, hogy rengeteg vásárlási ruhát kapjon, amely tartalmazza a keresése pontos elemét. Még mindig finomítjuk ezt a funkciót, tehát ha bármilyen visszajelzésed van, akkor mindannyian fülek vagyunk!

Ha még nem töltötte le az alkalmazást, kattintson ide, vagy keresse meg a „Trove Style” -et az Apple App Store -ban! És ha új vagy itt, vagy elmulasztotta a Trove alkalmazásról szóló hozzászólásomat, olvassa el itt. Izgatottan hallja, mit gondolnak a férfiak !!

És most vissza a szokásos programozásunkhoz …

Barátaim, a Groundhog Day valószínűleg még hat hetet jelentett a tavaszig, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudsz (egyfajta) elkezdeni az öltözködést. Ennek a virágos hüvelyben található a tökéletes, szezonális nyomatok, amelyek februárban ugyanolyan jól néznek ki, mint júliusban. Mint sokan tudják, a teknősnek vagy a hosszú ujjú, galléros póló rétegének rétegezése ujjatlan és rövid ujjú ruhák alatt a kedvenc módja annak, hogy meghosszabbítsuk élettartamukat, és megakadályozza, hogy a kedvenc nyári hüvelyem egész téli szezonban a porgyűjtéstől.

Virágos hüvely ruha: c/o boden | Réteges fehér ing: Brooks Brothers | Vörös kabát: Marc Jacobs (régi, hasonló itt és itt) | Navy szivattyúk: Ann Taylor | Napszemüveg: Prada (hasonló itt) | Táska: Phillip Lim (hasonló itt)

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post