Különböző típusú szemöldök, valamint pontosan hogyan alakíthatja őket

Pontosan hogyan kell formáznia a szemöldökét két dolgotól: a szemöldök természetes alakjától, valamint az arcod alakjától. Amikor szál vagy csipog a szemöldöke, ez a két rendkívül kritikus szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Itt található a különböző szemöldökformák felsorolása
Unibrowif van egy unibrow -ja, vagy büszkén szégyenkezhet, vagy elcsinálhatja. Bármelyik választást is választja, az unibrow -t jól kell karbantartani, hogy jól nézzen ki. Az egyik csillag, amely azonnal eszébe jut, amikor egy unibrow -ban hiszel, a Kajol. Miközben a 90 -es években vastagabb homlokát sportolt, most egy sokkal fejlettebb és finomabb Unibrow megjelenésbe költözött, amelyet abszolút ásunk. Vizsgálja meg, most pontosan így van egy unibrow -ra. Arról szól, hogy finoman, valamint nem olyan Valencia Mez jól megőrizze az arcát.

Forrás: Idiva.comhick A szemöldöke Bologna FC 1909 Mez rendkívül vastag szemöldöke van, ez egyaránt áldás és átok is. Ez áldás, mivel szépen alakíthatja, hogy illeszkedjen az ügylethez, valamint egy átokhoz, mivel a vastag szemöldök általában gyorsan növekszik. Tehát egy havi menetes ülés csak nem fog megtenni. Ön követeli, hogy egy pár csipesz segítséget nyújtson bármilyen típusú kóbor kiszedéséhez. A vastag szemöldökkel rendelkező embereknek befektetniük kell néhány eltávolító szempillaspirálba, amelyet felhasználhatunk a szemöldök érintetlen tartására. Ha nagy vastag szemöldöke van, akkor csak arra kell koncentrálnia, hogy megszabaduljon a kiegészítő hajtól, miközben a szemöldök természetes görbéjével marad. A vastag szemöldök most népszerűek, tehát ne vékonyítsák ki a menetes módon. Menj erősen, és nézz mesésen.
[Olvassa el még: pontosan hogyan kell szálni a szemöldökét]
Forrás: Blogspot.comhin Eyeborwsif vékony szemöldöke van, akkor a csipesz a legfinomabb lehetőség. Csak húzza ki az extrákat, miközben tartózkodik a szemöldökének kialakításától is. Nem akarjuk, hogy sokkal több szőrszálat dobjunk ki, mint amennyire szükség van. A teljesebb megjelenés érdekében a szemöldök ceruzákat vagy akár a szemöldökporokat is felhasználhatja a sokkal természetesebb megjelenés érdekében. Ha vékony szemöldöke van, akkor tartózkodjon attól, hogy rendkívül íves megjelenést keressen, mivel ez nem tűnik olyan nagyszerűnek a vékony szemöldökhöz.

Forrás: FineWallpaperes.comflat A szemöldök, a szemöldöke lapos, még mindig jól nézheti ki őket. A döntő fontosságú, hogy a homlokok között kissé szélesen tartsa a teret. Nem akarja, hogy a szemöldöke minden máshoz közel álljon, mivel ez csak sokkal nyilvánvalóbbá teszi a hibát. Tehát ügyeljen arra, hogy a szemöldöke közé kerüljön, hogy nagyra nézzen. Megkérheti kozmetikáját, hogy nyújtson be egy kisebb görbét a szemöldökének külső vége felé. Nézd meg pontosan, hogy néz ki Ileana d-Cruz. Figyelje meg pontosan, mennyire lapos a szemöldöke? Azonban ő tette neki.
[Olvassa el: szemöldök a kerek alakú archoz]

Forrás: MovieHdwallpapers.comarched szemöldökök rendkívül íves szemöldöke van, akkor nagyszerű! Dolgozhat a természetes ívgel, hogy SL Benfica Mez jól néz ki és lekerekített, vagy magas pontot biztosíthat, és élesnek tűnhet. Ez abszolút függ a kényelmi szinttől. Itt két csillag van, akiknek magas íves szemöldök alakja van. Tehát melyik tetszik jobban?
Beyoncé Knowles

Forrás: Madamenoire.comsushmita sen
Forrás: Bollynewz.comhere egy diagram, amely különböző szemöldökformákat mutat, valamint azt, hogy mit jelölnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A Photoshop hajkefékA Photoshop hajkefék

A hajhop -kefék nagyon hasznosak a fotózás manipulációjában, de nem csak ezen a területen, a grafikusok manapság sokat használnak őket a különböző feladatokhoz. A divat manapság nagyon nélkülözhetetlen terület, ezért