Valójában, van olyan dolog, mint szegény nyilvánosságot; Hadd mutassam meg azt

kapok egy nagy sajtóközlemények, minden sürgetik, hogy álljon valami ebben a blogban. valahogy tavaly csináltam néhány felsorolja a felső ötven divat blogok (37-es számú! képviselnek!), valamint most mindenki, valamint a vele gyakornok e-mail címemet.

Nos, én nem bánom, egy nagy pályán, de nem értem rendkívül sok ilyen. (A legtöbb nagy helyek vannak a könyvek, amelyek a legnagyobb valószínűséggel, mivel a könyv publicisták igazán olvasni.)

Én bánom a rossz pályát. Mitől lesz egy pályát rossz? akciós dolgokat. A legrosszabb a helyek, amelyek azt kínosan nyilvánvaló, hogy a szurok-er soha kivették blogomban korábban. Do I funkció divat ékszerek következetesen? Nem Miből hinni fogok kezdeni ezzel a termékkel kapcsolatban? Do I lélegzetvisszafojtva jelenteni a tetteit, valamint wearings a starlets? Mégegyszer nem. Tehát miért kellett volna gondolni a jelentés egy C-lista személyiség tartalmazza a termék valamilyen módon? És sokkal fontosabb, hogy miért lenne az emberek, akik kivették ezt a blogot érdekel?

Kiküldése számos rosszul megfogalmazott, rosszul célzott helyek a spam, nem több, nem kevesebb. Mi valóban lesz velem, hogy ezek rossz tervezők agymosott elhiteti, hogy fizetni kell ezeket tudatlan „PR ismétlés”, hogy Feldühíted blog írók, valamint szerkesztők számukra. Ez szégyenletes. (Ha a cél az volt, hogy Feldühíted szerkesztők, valamint blog írók ez lenne olcsóbb, valamint sokkal több móka a tervező, hogy csak megy körbe, valamint a tojás mindenki házakat.)

Egy kicsit kicsit vissza kaptam ezt a pályát. (Ügyfél neve blokkolt ki, hogy megakadályozzák, hogy számukra bármilyen típusú nyilvánosságot, még a rossz fajta.)

vizsgáljuk meg különleges képet Pletyka Willis egy $ 32,000 gyűrű által kifejlesztett – -, a legnépszerűbb divat ékszer tervező odakinn.

[Megjegyzés: Én még soha nem hallottam ezt a tervezők.]

A hangzás gyakorlatilag 4CT gyémánt! Pletyka drooled át a hangot, amikor nemrég megállt – show room.

Szeretnénk, ha ez a kép a méltó blog! Ti férfiak nem egy kiváló munkát! Hívás / írjon nekem bármilyen kérdése ..

Kate hosszú PeakPR Group

Igen, ez volt az egész kiadás, szóról-szóra, valamint legpontosabban küldött nekem (mínusz ügyfél nevét, valamint rep azon lépni info). Nagyon először, nem volt kapcsolat a képet a „nézd meg.” Ha én lennék érdekelt, azt kell össze vissza érte. Néma. (Persze, ez sokkal jobb, mint a pr ismétlést, aki szilárdan ragaszkodnak túlzsúfoltság én postaládájába nyolc .jpgs minden megnevezett dolgok, mint JPG001.jpg!)

A blogom az úgynevezett A ruha egy nap. Azt lecsillapítanak varrás, valamint szüreti: nem pontosan egy előkelő életmód. Miért küld nekem sajtóközlemények rendkívül költséges gyémánt gyűrű? Az utolsó autó és teherautó nem költségként $ 32K.

Szintén – “szóbeszéd” Willis? Ha még én, elválasztani, mint én vagyok a bulvár kultúra, megértjük, hogy az ő neve van írva „Rumer,” pontosan milyen buta nézel?

És Rumer jól ismert kizárólag óta Ashton Kutcher a mostoha apa. Ez nem azt jelenti, ő egy olyan stílus ügyben. Ismét: miért kellene én (vagy bárki más) érdekel?

Egy sokkal dolog: Ez elég nyilvánvaló, hogy én össze ezt az egész blog minden az én magányos. Miért hasznosítani „ti”?

Valamilyen buta ok (hibáztatom alacsony vércukorszint) azt válaszolta, hogy ez a pr levél, rámutatva a fenti hibák megbeszélése, hogy a kibocsátások nem befolyásolta bizalmat a szolgáltatások, illetve ezek ügyfelei termékei, valamint kéri, hogy le kell venni a lista.

Aztán kaptam ezt a gem vissza:

Saját gyakornok elküldte, hogy kösz mutatva ki.

[Legrosszabb. Mentség. Valaha. Tehát maga a töltés az ügyfelek … elvégzett munkájáért gyakornok? Ez nyilvánvalóan nem ellenőrizte? valamint te meg marketing ez a tény? Ez nem a gyakornok hibája, ha ő egy gyakornok. Ez a tiéd.]

A módszer az angol már „nem kell alkalmazni.” [Írtam: „Én vagyok az egyetlen ember alkotó [blogomban], így a»srácok«nem alkalmazható”. Ami kevésbé alkalmas, mint a mondat fölött, úgy tűnik.]

Is, mi rep 160 kiskereskedelmi üzletek, ezért rendkívül inspirált ..

[Mennyiség egyenlő minőségű! mindannyian érteni.]

Előfordulnak benne a fontosabb vezető divattervezők. [Ez a mondat nem ige.]

világosan meg kellene sokkal udvarias vonatkozó egyszerű helyesírás-ellenőrzés, akkor távolítsa el a blog amatőr,

[Ezért is … meg a kívánt nekem, hogy működjön az ügyfél az én amatőr blog?]

soha nem érti a segítő egyik igényeinek a módszerrel akár. Az udvariasság az ajtót, hogy a siker.

Üdvözlettel, Christine Peake, vezérigazgató, PEAKPR GROUP.

Ez az utolsó bit csak megöl. Mindig feltételezett megértése pontosan hogyan végezze a feladat az volt, az ajtó a sikerhez; udvariasság csak olaj csuklók az ajtót. Úgy vélem, Ms. Peake, valamint a vele PEAKPR csoport toló (kemény) egy ajtón jelölt húzza.

Ez (megválaszolása buta helyek rámutat a butaság, valamint kérte, hogy ne kell küldeni bármilyen sokkal néma helyek) legvalószínűbb alá tNem mentor sertésekkel énekelnek (ez az időt, valamint bosszantja a sertést). De, az átkozott, ranglista inkompetencia bosszant engem! Pontosan milyen nehéz, hogy egy kicsit kutatás? Töltsön el egy kicsit időt?

Ezen témában sokkal jobb rant, ellenőrizze Chris Anderson-t. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az összes többi megjegyzést az egyéb-emberek iránti küzdelemre.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Azt hittem, hogy tudnod kell, hogy 2007. évi
Moths a zsebkönyvben [Figyelem: hosszú bejegyzés] 2007. július 2.
Ezek néhány előnyben részesített dolog … 2008. november 6-án

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A Photoshop hajkefékA Photoshop hajkefék

A hajhop -kefék nagyon hasznosak a fotózás manipulációjában, de nem csak ezen a területen, a grafikusok manapság sokat használnak őket a különböző feladatokhoz. A divat manapság nagyon nélkülözhetetlen terület, ezért