Ezen a télen kapja meg a szublimált dzsekik

legfrissebb divatját ezen a télen.
2015.09.08., Autanic Global közzétette
Akár kapucnis pulóverek a lusta napokra, a haladó téli napok klasszikus dzsekikjeire vagy a „magabiztos” napok bőrének – az egyik dolog, ami azt állítja, hogy kijelenti, hogy a szekrényben lévő dzsekiket követelheti. Lehet, hogy már van még néhány; Mindazonáltal mindig kaphat még néhányat, ha az új szublimált mintákban elérhető.
Ne érezze a zsebét a zsebében
A legújabb szublimált dzsekik megszerzése néha fárasztó lehet a zseb számára; Az egyetlen megoldás az, hogy a szublimált dzsekik nagykereskedelmét választják a szublimált ruhadarabok legújabb gyártóinak költséghatékony áron. Valójában ez a győzelem a Win opció felett. Kapja a magas színvonalú, szublimált dzsekit, valamint a vonzó stílusú kapucnis pulóvereket, valamint a vevő megbánása után nem kell megtapasztalnia, miután egy lyukat is megégett a zsebében.

A szublimáció előnyei:
1. A stílus gyakorlatilag korlátlan; Az egyszerű stílusoktól és a színektől a fényképészeti képekig kapsz fajtákat. 2. A számozás megtörténhet, amikor kinyomtatja, hogy megszabaduljon annak a követelménynek, hogy forró izzadt műanyag számok legyenek a hátsó részén. 3. A logók, a nevek, a számok és a szponzorok mindegyike beépíthető a színes színben, megszabadulva a képernyő-nyomtatás, a hímzés és a twill többletköltségeitől. 4. Bizonyos esetekben a költségek olcsóbbak lehetnek, mint a hagyománytáblázott ruházat, a címer többletköltségeivel. 5. A szublimációs ruhák nagykereskedelmének számos felhasználása van, és szintén felhasználható a ruházat, a zászlók, valamint a bármilyen formájú zászlók és a méretű zászlók számára.
Tervezze meg saját szublimált kabátjait
Az egyéni szublimált dzsekik a piacon vannak a marketing ruhadarabokkal, valamint a csapat viselésével. A közüzemi használaton kívül a személyre szabott dzsekiket, valamint a kapucnis pulóvereket is előállíthatják, és így élőben lehetnek. A szublimált dzsekik praktikusak lehetnek a sport vagy a pompomlányok számára. A logó vagy az idézetek felhasználásával történő pontosan azonos típusú dzsekik vagy kapucnis készítése vagy megrendelése valóban nehéz lehet. Az internetes gyártók, valamint a szublimált dzsekik beszállítói megoldást hoztak erre a problémára. Bármilyen típusú dzsekiket vagy kapucnis pulóveret megrendelhet, ha elküldi nekik az adott formatervezést, logót, idézeteket vagy képet, valamint pontosan ugyanezt fogják előállítani, mint amennyire szeretné. Hasonlóképpen kiválaszthatja a kívánt színkombinációt vagy önmagát.

Tehát mire vársz még? Ragadja meg a legújabb szublimációs kapucnis nagykereskedelmet a dzsekik mellett, valamint légy ötletes és innovatív a magas intézményben vagy a barátok körében.

Címkék:
Egyéni szublimált dzsekik
szublimált dzsekik nagykereskedelem
szublimációs ruhák nagykereskedelem
szublimációs kapucnis nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post