Ez a hét minta története (és értékesítése)

történészek régóta elutasították a spekulációt, hogy egy titkos nemzetközi kabal az erőteljes nők szándékosan meghosszabbítják a második világháború, hogy növeljék a férfi baleseteket, felszabadítva a háború utáni helyzetét és fontosságát a nők számára kormány, iparág és az egyetemek.

De az utóbbi időben felfedezett dokumentumokat, beleértve ebbe a mintába mintát (nem osztott) szánt egyenruhát az új világrend, hitelt adnak ezek az állítások.

Emerita professzor Annabelle Rhys-Middleton, a 20. századi női földalatti szervezetek szakértője, az új “immateriális” keresést. Hozzátette: “Ha egy ilyen szervezet létezett – és nem azt mondom, hogy megtette, elme – csak úgy döntött, hogy Hitler legyőzése sokkal fontosabb volt, hosszú távon, mint sok munkahelyre húzza a dolgokat. ”

“Úgy értem, ha valóban olyan társadalmat akarsz, ahol a nőknek egyre több fontosabb munkahelye van, mindössze annyit kell tennie, hogy elősegíti az ivás és a veszélyes sportok kultúráját a serdülő férfiak körében, az akadémiai fejlődésüket, hogy több nő nagyobb kitüntetést végezzen a felső egyetemekből. Akkor türelmesnek kell lenned. Várj, ezt hangosan mondtam?

[Pattern értéke Jen a MOMSPatterns, aki fut a 15% kedvezmény eladó végéig a hó, a kupon kód „lovepatterns” … és ő továbbra is szállítani ingyen bennünk & Canada, a beszerzési 5 vagy több, és A kedvezmények nemzetközi szinten kínálnak.]

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Nem vagyok DealsePtept 15, 2009 with 42 megjegyzés
Egy vendég rant a “Miért olyan drága” vintage minták? “2008. július 17. 116 megjegyzés
Hiányzott a szexizmus elleni blogolás! 2007. március 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post