Hétfő Muse

A hétfői rossz eset? Nos, nem sokáig, a balek.

Olyan napokon, mint a mai nap, amikor nem igazán szívesen szembesülsz a világgal, próbálj meg egy új munkahétre enyhülni, sokkal elnyomottabb tavaszi divat trendjével: semlegesek! Míg a fényes nyomatok és a vastag színes kombók ellophatják a reflektorfényt tavasszal, a Calvin Klein 2013. tavaszi kollekciója, valamint más tervezési házak, mint például a TIBI (lásd az alábbiakban), kiemelkedő inspirációt kínál nekünk a semleges darabok és színek párosításához. Ezek a semleges divatelemek sokkal inkább alapját képezik egy fényesebb nyilatkozat hozzáadásának, és ritkán válnak a figyelem középpontjába. Manapság azonban nincs szükség színes nyomtatásra, fényes cipőre vagy neon karkötőre. Valójában ennek a semleges együttesnek a karcsú osztálya gondolkodik … szín? Kinek szüksége van színre?

Nos, talán csak dobjon egy rózsaszín körömet, hogy egy kicsit fűszerezze a dolgokat. Úgy értem, ne menjünk ide. Tudod, hogy nem lehet teljesen megfosztani a színtől …

1. TIBI újdonság redőruha

2. Gorjana Laurel nyaklánc

3. Gorjana Bloom Hexagon fülbevalók

4. Essie ‘Big Spender’

5. Angelina öv

6. Kate Spade Sailor Knot karkötője

7. Michael Kors Gold Link Ring

8. Kate Spade Lollipop szivattyúk

Maradj kapcsolatban! Ügyeljen arra, hogy kövessen minket itt:

…………

Spoiler figyelmeztetés: Néhány súlyos divatos inspiráció mellett az Elegáns Kabin Instagram -hírcsatornája Meryl Streep és Reese Minis kedvelőit mutatta be. Be akar lépni ebbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post