5 ruhadarab együttes a cambridge -i hercegnőből, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia

5 ruhadarabok együttese a Cambridge -i hercegnőből, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia
2017.07.22., Autanic Global közzétette
A Cambridge -i hercegnő, Kate Middleton, mindig is a figyelmeztetés volt a legjobb divatválasztása miatt. A nőknek a világ minden tájáról elegendő motivációt nyújtott a stílus játékának felkészítéséhez. Az állkapocs-csepp megjelenése óta öt különböző alkalommal van öltözék-motivációnk. Összefoglalhatók az alábbiak szerint.
#1. inspiráció: vacsora dátumokhoz
A legfrissebb megjelenés, amelyet a hercegnő készített, a kerti ünnepségen volt, hogy megünnepeljék Varsó királynőjét a lengyel királyi kirándulás során. Az egyedi gyártmányú fehér ruhát készített, fekete vázlatos, a középső szakasz mentén, valamint a megfelelő gyöngy kiegészítők (a Read Neckciece és a fülbevalók) éterikusnak tűnt. A haját egy zsemlében kötötte, és fekete sarkú cipőt is felhasznált az öltözék kiegészítésére. valamint a wow, megnyerte a szívét! Próbáld ki, amikor vacsorára megy a partnerével, és meglepje.

#2. inspiráció: repülőtérre
Middleton határozottan megérti, hogyan kell keverni a kényelmet és az eleganciát, különösen akkor, ha a repülés a feladat. Fehér térdhosszú kabát ruhát használ meztelen szivattyúkkal, valamint nagyon kevés sminktel. Az alapvető, mégis elegáns ruhadarabok kombinációja bizonyítja, hogy nem követeli meg, hogy utazás közben hobo -ként nézzen ki. A hasonló ruhastílusokat a legkívánatosabb személyi címkék gyártóitól szerezheti be.
#3. inspiráció: Iroda számára
A kék fáklya nadrág egy közönséges fehér tetejével, valamint a strukturált blézerrel, pontosan ugyanolyan kiváló árnyalatú, bármi, amit követel, hogy kollégáit megsemmisítse. Noha a Cambridge -i hercegnő ezt az 1851 -es együttest a Roadshow -tól függött, az együttes puszta osztálya, amely integrálódik az általa használt konvencionalizmus kötőjelével, ez a legjobb munkakörnyezet viseletét teszi. Egy pár semleges ék, valamint nagyon kevés kiegészítő szükséges, amire szükség van a tömegbe való kilépéshez.
#4. inspiráció: egy éjszakai kiránduláshoz
Noha Kate Middleton ezt a nap folyamán használta a párizsi brit nagykövetségnek, a ruha varázsa szintén nehéz figyelmen kívül hagyni. A legjobb a barátokkal, egy fekete tweed -ruhával való esti órákhoz, amelyeknek a személyes címkéhöz szállítói segítségével meg lehet változtatni a hosszúságát, és hangerővel növelheti a megjelenését. A vékony bőr öv, a gyöngy tartozékok (olvassa el a nyakadarabot, valamint a fülbevalókat), valamint a fekete pánt sarkú sarok volt az ideális lehetőségek a kiegészítők számára, amelyek csak a vadon élő, mégis kifinomult technikához adják a ruhát.

#5.-i inspiráció: a leginkább laza alkalomra
Ha azt hitte, hogy a hercegnő a divatos ruhákról szól, akkor teljesen tévedsz. Amikor megjelent a Virgin Money London maratonon, alkalmiekben, ez valami, ami nagy figyelmet gyűjtött. Egy pár, fekete színű farmer, fehér laza pólóval, valamint egy fekete cipzárral ellátott kabáttal, valamint egy pár fehér cipővel is összeállítva, minden, amit benyomást kelteni kell. Akár a kávézóba megy, vagy csak az egész nap körbejárja, ez az ideális ruhadarabok kombinációja, amire szüksége van- mind kényelmes, mind spontán.
Ebben a feljegyzésben a Cambridge -i hercegnő mindannyiunkat elegendő mértékben befolyásolta hibátlan divatérzetével, és továbbra is ezt teszi. Rajzoljon motivációt a ruháiról, valamint a stílus hányadáról. A legfontosabb gyártók nagykereskedelmi személyes címke ruhákat kínálnak, amelyeket a fent említett ruhákból vonzanak. Azok a kereskedők, akik ömlesztett vásárlást akarnak tenni, ma regisztrálhatnak velük a nagy kedvezmények védelme érdekében.
Címkék:
Saját címkézési ruhadarabok beszállítói
Saját címkézési ruha gyártók
Nagykereskedelmi személyes címke ruházat

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post