Határozatlan mennyiségű idő későn és összehasonlítható mennyiségű pénz rövid

Teljesen kihagytam ezt a ruhát. Lisa küldött nekem az aukciós linket, de az aukció véget ért, ó, órával ezelőtt. Nem tudom, hogy megnyerte volna, de talán ajánlatot kapok. Lehet, hogy sokat ajánlom. Ez barna polka dots! Ők az én kryptonitom, ha a “kryptonit” azt jelenti, hogy “olyan anyag, amely nagy mennyiségű pénzt költ.”

Napok és napok és napok napjainkban a nyugati parton voltam, és nem tudom, hogy a csendes-óceáni időzónában az emberek csinálják. A közép- és kelet-időzónák farokát üldöztem, hogy megtartsam, hogy lépést tartson! (Sajnálom, nem jellemzően sokan vannak a hegyi időzónák laconikus és önellenes népével.) És felejtsd el az Egyesült Királyságot; Mire visszajövök hozzájuk, egy egész másik hírcikluson keresztül, melyet csak az Egyesült Királyságban csak nevetségesen öltözött hírességekkel láttak el. A szánalmas kis elektronikus motyjaim akkor csak a régi papírok rozsdás sarkában vannak.

Különben is, itt voltam, hogy különböző és szaggatott dolgokat csináljak, beleértve néhány dolgot egy igazán szórakoztató dokumentumfilmért (nem a ruhákról, bár viselek egy ruhát, szavakkal), látva fantasztikus embereket (tudod, a fajta Hol lehet menni vacsorára, és beszélhetsz a televízióról és a könyvekről és a Legosról, valamint az ördögű tojás eredendően komikus természetéről, majd úgy érzed, hogy úgy érzed, mintha épp épp épp épp építettél egy kis közúti szentélyt a boldogsághoz? Ezek az emberek?), és az e-mailek fogadása órákat és órákat küldött.

És egyik dolog sem licitált a barna polka-dot ruhákra. Azt hiszem, élek nélkülem …

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A MICHULEMAY 1, 2008. évi aggodalmának félelme
Rant-tasztikus téma # 143: “Mit kell viselni a repülőgépeken” 2007. június 25.
Egy vendég rant a “Miért olyan drága” vintage minták? “2008. július 17. 116 megjegyzés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post