Ez kiválóan nézne ki az Elke

, hogy meglepetés, hogy néhány közüled, hogy én * szerelem * modernizmus a ruhában. Tiszta vonalak, absztrakció, szögek, semleges színek kombinációja … lényegében bármit is látsz ezen a blogon. Ön elsősorban nem látja őket ezen a blogon, mivel mindezt? úgy tűnik, mint a pokol rám. Tiszta, természetes, where’s-Virgil-ha-én-igény-őt, ó-look-van-van-a-káromlók pokol. Lehet, hogy foglalkozom a kinézetű-hell részével (általában úgy néz ki, mint a pokolban), de nem tudtam foglalkozni azzal a részével, ahol úgy éreztem, mint a pokol – ez a dolog nem csak én.

És ez nem-lét-me használhatjuk igazán zavar – Tudom, tényleg, hogy én sokkal sokkal inkább egy kardigán (azok a tipikus száma ujjak), valamint élénk színek típusú ember, de még mindig Drool egy kicsit olyan dolgokat, mint a ruhát a fenti képen.

De ahelyett, hogy tehetetlenül mooning át ezeket a dolgokat, vagy ami még rosszabb, próbálja remake magam valakivel, aki jól néz ki, aszimmetrikus krémszínű gyapjú BÁRMI létrehoztunk kedves jó barátom Elke.

Elke, úgy döntöttem, csodálatosnak tűnik ebben a cuccban. Slash ragyogóan színes szemhéjárnyaló? Tehát Elke. Vertiginously magas cipő geometriai sarkúakkal? Elke aláírása! Camel-színezett bármi? Minden Elke csésze teát (és ő is iszik kamilla, amit nem tudok betartani).

Elke is rock mind a Pixie vágott, valamint a hosszú haj közvetlenül; Elke hozhat egy szép, elegáns lekerekített bőr carry kötelezettség nélkül sovány a másik oldalon, hogy ellensúlyozza azt; Elke sőt rájött, hogy pontosan hogyan kell viselni ezeket a fürdőruhák, fém berendezés nélkül szerzés is forró a nap. (És ő is van egy humorérzéke is.)

Az Elke létrehozott oka az, hogy nagymértékben felfedezem, hogy valaki szereti valakit, aki szereti ezeket a ruhákat, és valóban élvezi őket, még akkor is, ha nem én. A tervek, amelyek használják őket, mindig úgy néz ki, mintha inkább az áramütésnek vannak kitéve, mint egy gyönyörű ruhát viselnének, és amikor elképzelték őket a csillagokról vagy a társadalomra, ezek a nők csak úgy tűnik, hogy “valóban remélem, hogy ez nem mutassa be a glamour nem oldalán “.

Nem Elke. Megnyílik ebben a cuccban! Ő használja az élelmiszerboltba! Az ő jó barátok mind megértik, hogy mit akar igazán karácsonyra divat ékszerek épített ki egy darab valami, ami soha nem hasznosítható divat ékszerek előtt, vagy kalapot, ami megkülönböztethetetlen egy sci-fi film prop.

Tehát most, amikor látok valamit, mint például a divat magazinok “szerkesztőségében”, el tudom hinni, hogy “ooh, ami nagyszerű * -ot nézne az Elke-nél”, valamint flip az oldalakon, ahol megmutatják a ruhák, amiket igazán viselek. (Ha valójában bármilyen típusú ilyen oldalt tartalmaznak, amelyek általában nem.

Rendkívül javaslom, hogy megértsem Elke-t – mindig van ideje a barátai számára.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Moths a zsebkönyvben [Figyelem: hosszú bejegyzés] 2007. július 2.
Secret Lives of Gowns # 14March 27, 2008 With 8 8 megjegyzés
Linktastic péntek az összes LinTastastic Fridaysmay befejezéséhez 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post