A vadászat: alacsony sarkú cipő

Ez a kedvenc kényelmes, alacsony sarkú cipőnk, 2022 -ig! Egy / két / három / négy (szintén Ferragamo, MMLF és Sarah Flynt!)

Persze, mindannyian tudjuk, hogy a szakmai nőknek milyen alapjai vannak a szekrényükben, de ha először vásárol egyet, vagy a földbe viselt egyet, akkor fájdalom lehet, ha pontosan megtalálja a legjobb inkarnációt boltokban. A „Hunt” című cikkben az üzletekben olyan alapvető tárgyat keresünk, amelynek minden nőnek rendelkeznie kellett.
Sokáig nem végeztünk egy stílusos alacsony sarkú cipőt (2,25 ″ vagy annál alacsonyabb! Abszolút kedvencem ebben a térben a Stuart Weitzman Poco sarok – tényleg azt találom, hogy az 1,75 ″ sarok sokkal kényelmesebb, mint sok balett -lakás, és az új színek minden évszakban megjelennek Ellenőrizze az Amazon -ot vagy a 18:00 órát; jelenleg az Amazon ára 185 dollár és 18:00 $ 106 dollár.).
Mégis azt hittem, hogy kerekítek egy csomót …

Hölgyeim, mi a kedvenc párod az alacsony sarkú cipőd? Vásárolt már nemrégiben, vagy viselt egy idősebb párot a földbe?
{Kapcsolódó: Alacsony meztelen szivattyúk a munkához}
Ez a 2022 -es kedvenc kényelmes, alacsony sarkú cipőnk! Egy / két / három / négy (szintén Ferragamo, MMLF és Sarah Flynt!)

Ez a bejegyzés magában foglalja a kapcsolt linkeket, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
(Kíváncsi a többi fekete szivattyúkra? A kényelmes sarok útmutatónkban tárgyalt számos konkrét cipő mellett itt vannak a 2021, 2018, 2017, 2016, 2016, 2013, 2013 (interjúszivattyúk és alacsony sarkúakkal is. Roundup), 2012 (250 dollár alatt) és 2008-ban, valamint a 2016-os és 2010-es kényelmi központú fordulóink, valamint a professzionális női cipők hosszabb méretű üzeneteink.)

Az alábbi tartalom valószínűleg olyan cipőt ad ki, amely már nem érhető el!
Először FC Porto Mez hallottam a Calvin Klein Diema szivattyúról az olvasóktól az egyik kényelmes szivattyúról folytatott megbeszélésünk során, és ez egyike azoknak a cipőknek, amelyek soha nem tűnik ki a készletből vagy a stílusból. Vásárolhat számukra teljes árat 69 dollárért klasszikus színekben a Zapposnál; 18:00 és az Amazon mindkettő régebbi színű, akár 35 dollár. Egy másik jó lehetőség ebben a nagyon alacsony árkategóriában: az egyéni társadalom Desi (több szín a márka webhelyén.)

A Trotters egy márka, amely a kényelméről ismert, ám sokkal AS Roma Mez sokkal karcsúbb, klasszikus stílusuk van, mint számos más „kényelmi márka”, mint például az Arche, a Geox stb. A Slingback egy másik fantasztikus lehetőség (a Prima sokkal több színben kapható, míg a Paulina sokkal semlegesebb színekben kapható). A Paulina és a Prima egyaránt keskeny, közepes és széles méretű 5-12. A Paulina 99 USD (de a régebbi színek 18:00 órakor akár 35 dollár is). Trotters Paulina

A Kors flexszivattyúk sorozata egy ideje olvasó kedvence, tehát izgatottan láttam, hogy most 2,25 ″ magasságban vannak. Black és bézs szabadalomban kaphatók 99 dollárért, 6-11 méretű. Michael Michael Kors mk-flex cica szivattyú

A Clarks mindig fantasztikus lehetőség a kényelmes sarok számára, és nagyon szeretem az elegáns megjelenést ezekre a 2 ″ sarokra, valamint a textúrára. Black és „zsindelyszürke kígyóban” kaphatók a Zappos-ban 5-12 méretben. (Vegye figyelembe, hogy az Anne Klein Fabulist szivattyú egy nagyon hasonló szivattyú, rengeteg pozitív értékeléssel, de csak 79 USD). Clarks Sage Glamour

Ó, csinos: A Nordstrom számos színt tartalmaz a Jimmy Choo ‘Aza’ hegyes lábujjszivattyú számára, de természetesen rajongó vagyok az „óceánnak”. (Ezek szintén a legolcsóbbak a különféle lehetőségek közül-a képzeletbeli cipő 550 dollár, de más színek/anyagok 795 dollárra kerülnek.) A 2 ″ szivattyúk 4-10,5 méretben vannak. (Ha valami sokkal dekadensebbet keres, mint a 110 dolláros cipő, de kevésbé dekadens, mint 550 dollár – tényleg nézd meg a Weitzman Pocos -ot.)

Elképzeltem a Salvatore Ferragamo Neissa -t, de egy másik félelmetes lehetőség a Melide – mindketten sokkal karcsúbbnak tűnnek, mint a klasszikus Vara pump. Az olvasók kibontották a Ferragamo sarkának kényelmét, mert a blog kezdete Labdarúgás Mez – egyértelműen hamarosan el kell merülnem. Ezek 650 dollár a Zappos Couture -nál.

Mint ez a szolgáltatás? Nézze meg a legutóbbi részleteket! Kíváncsi az alacsony sarkú cipőhöz a Roundup egyéb részleteire? Megtettük őket 2012 -ben, 2013 -ban, 2014 -ben, 2015 -ben.
(L-all)

Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy olyan kapcsolt hirdetési programban, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy felajánlja számunkra, hogy díjat szerezzünk az Amazon.com és a kapcsolt webhelyekhez való kapcsolódás révén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

A Vespertine MachineA Vespertine Machine

Vespertine gép új pólói ismerősek lehetnek, mert a blogon szerepeltek, amikor elindították az első pólókat. Örömmel láttam a mögöttes fogalmat, így azt gondolhatnád, hogy milyen izgatott vagyok, hogy most frissítem